22 Ocak 2009 Perşembe

Tepeden bakanlar !

Kristof van Hout : 2.08 m. boyunda. Belçika Jupiler League takımlarından Kortrijk'in kalesini koruyor . Şu an dünyada futbol oynayan en uzun futbolcu . Hava toplarını kapması için zıplamasına bile gerek yok . Zamanında hava topuna çıktığı zaman tepede göçeden ördek sürüsüne çarptığı söyleniyor . Uçan jumbo diyebiliriz ona ...
Yang Changpeng : Bu çekik gözlüler ufak tefek oluyor diyenler haltetmiş . 2.05 m. boyunda ve santrafor. Bir ara 2006 yılında Bolton onu 1 aylığına denedi , fakat transfer gerçekleşmedi . Şu an ülkesi Çin'de Wuhan Guanggu'da oynuyor.
Vanja Iveša : Tanıdık bir isim .Eskişehirspor'un kalecisi Çin'li forvet gibi 2.05 m . boyunda . Futboldan arta kalan zamanlarında evinde hanımı ona avizenin tozunu aldırıyor ,perdeleri taktırıyor .

Tor Hogne Aarøy : 2.04 m. boyundaki Norveç'li futbolcu şu anda Norveç Tippeligaen takımlarından Aalesund FK'ın formasını terletiyor . Norveç zaten soğuk memleket, o tepelerde iyice donuyor . Gol attığı zaman ona sarılmak isteyen arkadaşları hafta sonu dağcılık dersleri alıyor.
Paolo Acerbis : 2.02'lik İtalyan kaleci Serie B takımlarından Grosseto'nun kalesini koruyordu . Ara transferde Calcio Catania'a transfer oldu . Oda dünyaya yüksekten bakanlar tayfasından .
Zeljko Kalac : 2.02'lik Hırvat asıllı Avustralya'lı kaleci Kalac Milan'ın kalaesini koruyor . Her ne kadar hava toplarında iyi olsa da Milan'ı geçen sene yerden batırdı. Onun sayesinde emektar Abbiati'nın değeri arttı, Milan Abbiati'nin sözleşmesinin uzattı. Arkadaşları ona örümcek diyor.
Stefan Maierhofer : 2.02'lik Avusturya'lı Rapid Wien'de forma giyiyor . Bayern Münih bir ara onu denedi, iki kere kulübeden oyuna girdi ama olmadı, söylentiler yedek kulübesi ona göre küçük olduğu için hoca merhamet buyurmuş oyuna sokmuş ... Jan Koller : 2.02 m. boyunda cellat kılıklı , muhtemelen çoğu defans elemanının oyarken en çok zorlandığı isimlerden biri . Bu tür uzun boylu futbolcuların Crouch ile birlikte en çok tanınanı . EURO 2008'de Servet onu tutarken- daha doğrusu tutamazken - göbeği çatlamıştı. Şu anda Rusya'da Krylya Sovetov 'da forma giyiyor . Nikola Žigić : Her transfer döneminde bizim Fotomaç tayfasının Türkiye'ye getirmeye çalıştığı , fakat Edirne'den bir türlü içeri giremeyen Sırp yıldız 2.02 boyunda .
Peter Crouch : 2.01m boyundaki Portsmouth'lu . Onu bilmeyen tanımayan nerdeyse yok . O boyla o teknik nasıl iştir anlayamadığım olaylardandır . Liverpool da iken bütün garezi G.Saray ile Beşiktaş'a idi .Belki de hayatının en güzel gollerini bize atmıştı .

1 yorum:

Adsız dedi ki...

2 oyuncu daha var aslinda...

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/46718/morike-sako/profil.html

ve

http://degajman.blogspot.com/2008/12/pivot-santrafor-lungisani-ndlela.html