26 Nisan 2009 Pazar

Ne olur bitsin artık !

"Matematiksel olarak şansımız hala devam ediyor" . Şu aralar duymaktan bıktığım , beni hasta eden bir laf . Sanırım matematik bile isyan etmiştir bu zavallı avunmalara , tesellilere . Seyircisiz maç zaten ekran başında adamı kasıyor , futbolcuların gevrek gevrek bağırmaları kulakları tırpanlıyor . Bunun üstüne bir de G.Saray'ın yaratıcılık ve inançtan uzak oyunu eklenince , eziyet yanınıza kar kalıyor . Bu takım ne zaman duran toptan gol yememeyi öğrenecek, ne zaman yersiz zamansız tuhaf değişikliklere gitmeyecek merak ediyorum . Şu saatten sonra tek rakibimiz Trabzonspor'dur, hayırlı olsun . Bari dünya gözüyle Anadolu'dan bir şampiyon görelim de , ucube geçen bir sezonun sonunda ufacıkta olsa bir tebessüm oluşsun suratlarımızda ...

2 yorum:

DAVUT UTLU dedi ki...

Yazıklar olsun yönetime,yazıklar olsun Bülent hocaya,yazıklar olsun ruhsuz bir top oynayan futbolculara.Biz bunları haketmedik.Heey Bülent Korkmaz güzel anıları bu kadar çabuk harcamak için neden uğraşıyorsun?Ne olacak bu takımın hali?Gelecek sezonda aynı yanlışlar mı yapılacak?
Malesef gelecek sezonlar içinde pek umut görmüyorum.Tabiki şampiyon olabiliriz ama ben ve gerçek GS'lılar Lig değil Avrupa başarısı için bir umut ışığı arıyor.

DAVUT UTLU dedi ki...

Bu sezon BJK için tarihi fırsat neden mi?
Hem GS hemde FB aynı sezon içinde bu kadar kötü olup zirveden uzaklaşmaz bu durum 10-15 yılda bir oluyor.Eğer BJK bu senede şampiyon olamazsa(inşallah sivas olur)bir 10 sene daha beklerler böyle bir fırsatı.
Bak son 12 seneye(1997)
GS 7 ŞAMPİYONLUK
FB 4 ŞAMPİYONLUK
BJK 1 ŞAMPİYONLUK(100.YILI OLMASA...)

Bu tabloya tüm BJK'lılar kızabilir ama gerçek böyle 1992 yılından buyana sadece 2 şampiyonluk alabilmiş bir takım için daha ne söylenebilir.Kimse demesin GS 14 sene bekledi diye BJK 15 sene bekledi(1966-1967,1981-1982 arası).
Yani lafın özü TÜRKİYE 2 takımlı bir halde şuan GS-FB bu haldede devam edecek gibi görünüyor.