12 Nisan 2009 Pazar

Reziller !

Dünyanın en büyük derbisi budur diyen beri gelsin . İki takım zaten kepaze top oynamış, Sabri ve Emre Belözoğlu'nun o kin dolu çirkin suratlarını gören tiksinir. Lugano gider ayak Türkiye'den memleketimde anlatacak anılarım olsun diye çirkefliğin babasını yapmış. Şu memlekette eli yüzü düzgün futbol oynar dediğimiz Arda ve Semih kimin kroşesi daha sağlam , onu denemekle meşgul . Tribünler siz zahmet etmeyin biz Sami Yen'i yıkarız derdinde . Altta kalanın canı çıksın . Yabancı futbolcuların zaten dünya umurunda değil , bizlere bir taraflarıyla gülüyorlar . Maç bitmiş , yetmemiş kameralar önünde atışma faslı devam etmekte . Herkes mübarek sütten çıkmış ak kaşık . Ha Cimbom ha Fener , ne farkeder . Futbol denen bir şey varsa , onuda musalla taşına koyduk, cenazesini kıldıracağız. Yazık , hem de çok yazık . Allah sonunu hayretsin bu Türk futbolunun ....

1 yorum:

DAVUT UTLU dedi ki...

Türk Futbolu bitmiştir.Oynanan futbola bakın rezalet kalecilere top gelmedi.Maçtan sonraki yaşanan pisliğe ne demeli.Sahada art niyetli futbolcular vardı bunlarını başını LUGANO çekti.Sabri,emre belezoğlu bunu takip etti.neyse sonuç olarak utandım Türk futbolunun halinden.Biri 4. biri 5. sonuç ortada.Lİg lideri ile Bjk oynadıı futbolun bunlardan farkı yok hepsi rezalet bunun sonucu Milli takıma yansıyor zaten.
GS-FB derbisi dünya derbisi falan değil bu derbiyi dünyada canlı yayınlayan bir tane kanal yok.Ama ingiltere sonuncunun veya Alman-İspanyol ...sıradan takımlarının maçlarını bir çok ülke veriyor birbirimizi kandırmayalım.Ama bu olaylar devam ederse maçlarda kan dökülürse insanlar ölürse işte ozaman dünya bu derbiyi konuşur ama NASIL?