6 Nisan 2009 Pazartesi

Vah Owen vah !

6 Mayıs 1997 . Wimbledon' a karşı oynanan maçta son 16 dakikada Micheal Owen ilk defa Liverpool formasını giyiyor . İlk profesyonel maçında da golünü buluyor , fakat Liverpool 2-1 mağlup olmaktan kurtulamıyor . O maçtan sonra Owen İngiliz futboluna bir ateş gibi düşüyor ve harika günler onu bekliyor . Arjantin'e attığı gol klasikler listesinde yerini alıyor . UEFA zaferi ve ilerleyen yıllar onu Madrid'e yönlendiriyor . Galacticos günleri ve akabinde eve dönüş. Zamanında İngilizlerin en sevdiği adam olan Owen şimdilerde Newcastle'da küme düşmemek için göbeğini çatlatıyor . Capello'da onu defterden silmiş gibi ve Liverpool'un bir zamanlar gözbebeği olan M.Owen , Gerrard sevgisi altında Liverpool'lular tarafından çoktan unutulmuş durumda. Döndürebilseydi zamanı hiç adımını atarmıydı Real'e ....

3 yorum:

alessandro del piero dedi ki...

vay be, bu adam liverpool'u bırakmamış olsaydı gerrard şu anki konumunun yarısına dahi ulaşamazdı.. ne de olsa kaptan owen olucaktı.. kaderler tek bir kararla nasıl da değişebiliyor, hayatın düşündüren yanlarından biri..

Adsız dedi ki...

Gerrard eninde sonunda bu konuma gelirdi bence. Çünkü o çok farklı, Liverpool'u hiç bırakmayacağı gözlerinden okunuyor.

DAVUT UTLU dedi ki...

Bazı futbolcular sadece yerinde ağırdır.Onlar takım değiştirmemelidir değiştirenler ise hüsrana uğramıştır.Mesela:RAUL-MADRİD,DEL PİERRO-JUVENTUS,MALDİNİ-MİLAN,GİGGS-M.UNİTED bunun gibi futbolcular takımlarının sembol isimleri olarak asırlarca kalacaktır.