10 Mayıs 2009 Pazar

Turkcell Super Lig 08-09 : 31. Hafta

3 yorum:

DAVUT UTLU dedi ki...

Ne kadar garip bir lig yaşıyoruz.GS 6 da 6 yapsa şampiyon olur demiştik ama buna bile gerek yokmuş 5 de 5 yapsa bile şampiyon olurmuş.Trazbzon şampiyon olursa kimse şaşırmamalı.2 hafta önce herkez Trabzon veda etti demişti.Sivas ne yapmaya çalışıyor ben anlamış değilim böyle bir fırsatı böyle bir yüzyılın fırsatını kaçırırsa yazıklar olsun derim.Bu fırsat Türk futbolu için bir devrim olacak ama SİVAS ne yapıyor?
Bu haftaki maçlardan sonra tekrar SİVAS'IN lider olacağına inanıyorum.SİVAS 63 BJK 63 TS 62 olur bence.Şampiyonu belirleyecek takım G.SARAY ne ilginç değil mi!GS şampiyonu beliryeceğim derken Uefa ya gidemeyebilir.Ligin şikeci takımı HACETTEPE iyiki düştü inşallah bir daha lige dönmez.Denizli den puan alan İstanbul belediye yi yenen GS güzel futbolla yenen Hacettepe kardeş takımına yatıverdi oh ne güzel tezgah.Defol git hacettepe defol git cavcav.Şuan ki tabloya ve maçlara göre 3.takım Denizli olacak gibi görünüyor malesef.İnşallah ya ANTALYA yada Şikeci G.BİRLİĞİ gider.
Bu sene biran önce bitse iyi olacak bu sene futbol adına hiç sevinemedik.İşte bunun nedenleri:
1-UŞAKspor küme düştü.2-Sakarya küme düştü.3-Denizli düşmek üzere.4-GS çok kötü bir sezon geçirdi.5-Sivas inatla ben şampiyon olmayacağım diyor....

DAVUT UTLU dedi ki...

Geçen sene 6 da 6 yapıp takımın şampiyon olmasını sağlayan en büyük faktör HAKAN ŞÜKÜR'dür.Ama bu yönetim ne yaptı başarıyı direk kendine kesti söz konusu başarısızlık olunca suç başkasının oluyor nedense.Yönetim yeni suçlu arıyordu buldu HASAN ŞAŞ-ÜMİT KARAN-BÜLENT HOCA buna sadece gülünür tek suçlu sensin ADNAN BAŞKAN.

Gençay Ergez dedi ki...

Kısır bir tartışmaya girmeyeceğim ama Gençlerbirliğine şikeci demeniz adaletsizlik. Kötü bir sezondan bahsederken Galatasarayın kötü gidişatını göstermişsiniz anladığım kadarıyla sempatiniz var bende size 8-0 lık maçı sorarım. Haftaya Belediye ile kayserinin maçı var şike olmayacağını bilebilir misiniz? Haksızlık ediyorsunuz.