31 Mart 2008 Pazartesi

Galatasaray 0 - 0 Gaziantepspor

İki kelam etmek isterdim şu maç hakkında ama ne desem bilmemki . Daha ilk on dakikada G.Antep skoru belki de 3-0 yapabilirdi , böyle bir Cim bomu yakalamışken kaçırması onlar için bir pişmanlık vesilesi olacak büyük bir ihtimalle . G.Saray'ın (sözde Kalli geri döndü) disiplinsiz , ruhsuz, hedefsiz ne yaptığını bilmeyen dandik futbolundan mı bahsedeyim . G.Saray ya resmen şampiyon olmak istemiyor ya da Sivasspor'un heyecanını söndürmek istemiyor . İşlerim vardı yapacak, sırf bu maç yüzünden onlardan geçtim , maçı izledim . Moralim bozuldu , ruhum sıkıldı . Hafta içinde Polat'ın gelecek sezonki teknik adamı Kalli belirleyecek açıklamasını hatırladıktan sonra hezeyanlarım daha da arttı , artık kendimi Avrupa futboluna yönlendirdim , hayırlı olsun . (Ha bu arada yalvarırım birisi takımı şu Sabri'den kurtarsın.)

1 yorum:

DAVUT UTLU dedi ki...

GS liderken ben yine bu takımdan bir şey olmaz diyordum çünkü oynanan futbol takımın geleceğini belli ediyor.tabiki bu kanıya varmamdaki en büyük yardımcı KALLİ dir.GS gelmiş geçmiş en başarız teknik adamlardan birisidir benim gözümde.28.haftaya girmişiz hala deneme yapıyorum diyor GS deneme tahtası ya!herkezin yerini değiştirip duruyor.gelecek hafta aykutu forvete koyup hakanı da kaleye koyarsa hiç şaşırmayın.FB li olsa takıma bu kadar zarar veremez.tabiki futbolcular desen ayrı bir dert ne ruh kalmış ne istek FB şampiyon olmasını istiyorlar demekki.
ama suç A.POLAT TA KALLİ Yİ takımın başına o getirdi şimdide kalkmış yeni teknik adamı O belirleyecek diyor bende YUUUUUUUH diyorum.
ALLAH sonumuzu hayır etsin.