8 Mart 2008 Cumartesi

Galatasaray 2 - 0 Kayserispor


Gol pozisyonları yönünden tatmin edici olmayan fakat orta saha mücadelesinin yoğun olduğu çekişmeli bir maç oldu . G.Saray ilk yirmi dakikaya yine yoğun presle girdi fakat Kayseri defansı Cimbom forvetlerini 18' fazla sokmamaya gayret gösterdiler ve genelde başarılı da oldular . Sabri'nin nefis golü , Mehmet Topal'ın her zamanki gibi karınca kıvamında dinamizmi , Nonda ile Lincoln'ün sahada yokları oynaması ve Arda'nın bugün sahada gezinmesi dışında Cimbom adına akıllarda kalan fazla bir şey yoktu . Kayseri Cangele ile maçın sonlarına doğru iki önemli pozisyon yakaladı fakat önümüzdeki haftalarda da kaleyi teslim alacak gibi görünen Aykut ikisinde de başarılıydı. G.Saray ligin kalburüstü takımlarından birisi olan Kayserispor'dan önemli bir üç puan aldı , geçen haftaki derbi hezimetini çabuk atlatmış gibi göründü.

3 yorum:

ilker dedi ki...

Kayserispor nedense deplasmanlarda buyuk takimlara karsi varlik gosteremiyor. Leverkusen macinda girdigi mutlak pozisyonlari degerlendiremeyen Galatasaray forvetleri Kayseri karsisinda pozisyona girmeden iki gol buldu.

Adsız dedi ki...

Beşiktaştan Sonra Biraz MoraL oLdu. :)

DAVUT UTLU dedi ki...

Ben bu taraftarı anlamıyorum.Lincoln bu takıma hiç bir şey katmıyor.maçın yarısını yürüyerek yarısınıda yere düşerek geçiriyor ama taraftar Lincoln diye bağırıyor ve hala sınırsız destek veriyor.ben destek verilmesin demiyorum AMA bu futbolcunun adı ümit-hakan-sabri vs..çolsa ne olurdu?veya lincoln verilen destek diğer futbolculara verilmeli.dünkü maç çok sıkıcıydı.eğer GS bu futbolu sürdürürse bence ligi bitiremez.ayrıca Adnan Polat başkan olacak gibi inşallah Kalli ile devam etmez çünkü Kalli yi getiren Polattı.
İNŞALLAH LUCESCU ile anlaşırlar.