23 Mart 2008 Pazar

Galatasaray 2 - 1 Denizlispor

Yine yerli kadroyla maça başladı G.Saray. Denizlispor ligdeki konumu itibariyle oldukça rahattı ve fazlada kendilerini kasmadılar . Hatta bu rahatlık onlara güzelde bir gol getirdi . Sakatlıktan yeni çıkan Yusuf Şimşek maç boyunca fazla varlık gösteremedi , kendini biraz gösterdiği anda da Denizlispor'un golü geldi zaten . Orta sahayı kalabalık tutan Ege ekibi Cimbom'a fazla pozisyon ürettirmedi. Arda Lincoln'ün olmadığı bu haftada biraz daha iyiydi . Ümit Karan'ın esnek hareketleri ve Ardaya çıkardığı zor pas ve Arda'nın güzel ortasında maç eksikliği göze çarpan Okan'ın kafası skoru eşitledi . Golleri atan Hasan ve Okan'ı 10 sene öncede izliyorduk, şimdide . Uzun bir aradan sonra gollerine kavuştular . Bütün sezonu yanda izleyen Okan için bu gol tatlı bir sürpriz olmuştur artık . 3 büyük takımın içinde en kötü futbol sergileyen orta saha Cimbomda olsa gerek . Mehmet Topal bir o yana bir bu yana koştu ve tek sırıtmayan oydu . Hatta maçın sonunda Servet'le mevki olarak yer değiştirdiler . İkinci yarı maça daha istekli başlayan G.Saray'dı fakat Barış'ın son derece kötü oyunu, Sabri'nin dağları taşları bulan şut girişimleri , Hakan Şükür'ün topları bir türlü istop edememesi ,Ümit Karan'ın ofsayt hezeyanları ve kaleci Süleymanou'nun son dakikadaki hediyesi maçın özetiydi genel olarak . G.Saray bir şeyler yapmaya çalışıyor ama serseri bir mayın gibi aynen. Kalli yatakta , Ahmet Akçan ne yaptığını kendide bilmiyor . Futbolcular bir şekilde düşe kalka götürüyor işte . Taze başkan Polat'ın Servet'in golündeki şaşkın yüz ifadesi unutulmaz . Süleymanou bugün sabaha kadar uyumaz artık . Yarınki gazete başlıklarında Cimbom Servet buldu geyiğini duyarmıyız yeniden acaba ?

1 yorum:

DAVUT UTLU dedi ki...

bu futbol nereye kadar gidecek bakalım.inşallah SİVAS ŞAMPİYON OLUR.bir tek onlar hakediyor şampiyonluğu.3 büyükler milyon dolarlık boş adamlardan oluşuyor.
son maça GS-SİVAS eşit şansda girsin ben sivası destekleceğim.biz bu sene olmazsa seneye oluruz ama SİVAS bu şansı bir daha yakalayamaz.ayrıca sivas şampiyon olursa diğer KORKAK anadolu takımlarına belki örnek olur.lige başlarken ligde kalmak için değil zirve için mücadele verirler İNŞALLAAAAAH.