31 Ağustos 2008 Pazar

Kayserispor 0 - 0 Galatasaray (31.08.2008)

Araba sürmeyi öğrenmek isteyenler nedense ilk başta çarparım kırarım endişesiyle düzgün ve kaliteli bir araba sürmekten kaçınır . Biraz daha cesareti olanlar güzelim son model arabaya oturup , neye bindiğinin farkına varmayarak dur kalk dur kalk yaparak arabanın hakkını yeterince vermezler . G.Saray'ın şu ana kadarki durumuda böyle galiba. Yenilenmiş,son model bir arabanın başına ondan bi haber bir şoför oturtulursa o araba ya bir yere toslar ya da kağnı arabası gibi ilerler .Acemi şoför sürücülüğünü geliştirene kadar arabanın işi bitmiştir zaten .Şu anki acemi şoför Skibbe ve ondan daha da acemi sürücü öğretmeni Ümit Davala ile birlikte şanzımanı dağıtma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar . Geçen sezon bunak diye beğenmediğimiz Kalli bu takımı en çok pozisyona giren takım yapmıştı . Takım öyle ya da böyle en az 3 net pozisyon yakalardı . Nonda sakatlandı bu sefer Ümit oynadı .Kaleye yaklaştı mı, pozisyona girebildi mi?Hayır , hayır . Orta sahada iki çift akıllı pas yapamayıp habire mücadele izlemekten bıktığımız , Arda'yı ekarte eden, Kewell'ın etrafına tüm rakipleri toplayan , kanatsız adını koyamaycağımız tatsız tuzsuz bir sistemle ne yapılmaya çalışılıyor anlayan beri gelsin . Rakip Kayseri ,alınan 1 puan iyidir ve daha ligin daha başı muhabbetine girip Polyannacılık oynamak istemiyorum .Bu takım bu adamlarla kötü futbol oynuyor, üstünede koyamadan aynen devam ediyor . Transfere gösterilen cömertlik , teknik direktöre neden gösterilmedi anlayabilmiş değilim .Takımda gülen yüzler yok olmaya başlıyor,.Birisi bu Skibbe'yi bir odaya çekip adam gibi takımın kimyasını, ne menem olduğunu belletsin yoksa , bu arabaya gerçekten yazı olacak ... Bu arada yukarıdaki top (Nike Total 90 Omni) Turkcell Super Ligin bu sezonki yeni topu , farketmişsinizdir belki . Her yeni piyasaya çıkan topun futbolcuların ayağına yapıştığını ve atılan şutlarla kalecilerin korkulu rüyası olduğu geyiğini çok duymuşsunuzdur . Ne zaman bu geyik Cimbomlu futbolcuların ayağında gerçekleşecek merak ediyorum . Atılan şutların çoğunluğunun dağları taşları bulması acaba teknolojiden kaynaklanan bir hata mı , yoksa futbolcuların ayaklarından kaynaklanan anatomik sorunlar mı ? Ya da şunun adını koyalım kazmalık mı ?

1 yorum:

DAVUT UTLU dedi ki...

Maç sonuç bir yana benim canımı sıkan SAKATLIKLAR.bu takımda bir şey var birşeyler eksik veya işi bilmeyenler var...Geçen seneden bu yana bizim kadar sakat veren bir takım varmıdır acaba?YOKTUR...
Barış ilk yarıyı kapatmış.bir bu eksikti ne diyelim.artık maçları izlerken sonuç dışında birde sakatlık vermeyelim diye bakıyorum.sakatlık yoksa seviniyorum.ama her maçta veya antr.da sakatlık veriyoruz bu işde bir iş var!
Kaleci De Sanctis bana güven verdi.İTALYA milli takımına çağırılan 3 kaleciden biri...