16 Ekim 2008 Perşembe

Estonya 0 - 0 TÜRKİYE (15.10.2008)

İnsan şöyle maçlarda kaybedilen puanlara hayıflanmadan edemiyor . Sistem mistem herşey iyiydi aslına bakarsınız, ilk yarı biraz sıkıcı bir oyun sergilesek te genel anlamıyla maça hakim , bir şeyler yapmaya çalışan ve bolca da pozisyon bulduğumuz bir maçın ardından , insan ulen yine mi cumartesi -çarşamba sendromu be ! demeden edemiyor .Yok kardeşim 6 puan üst üste alamıyoruz işte şöyle turnuva maçlarında . Hamit'in sert - yumuşak vurduğu her topu kalecinin kucağına nişanlaması , Yusuf gibi ince bilekli bir adama yakışmayan kalın vuruşlar , Balta'nın direkten dönen topu ekran başında küfür edebiyatımıza yeni incilerin girmesine neden oldu . Yazık tek kelimeyle yazık ! Her şey iyiydi , her şey uygundu fakat topu çerçeveye sokacak beceriden ve şanstan mahrumduk . Tadım tuzum kaçtı be ..!

ESTONYA: 0 - TÜRKİYE: 0
Stat: Le Coq Arena
Hakemler: Robert Malek , Krysztof Myrmus , Konrad Sapela (Polonya)
Estonya: Londak , Şişov , Barengrub , Piiroja , Kruglov , Vunk (Dk. 77 Puri ), Dmitrijev , Klavan , Vassiljev , Oper , Voskoboinikov (Dk. 63 Zenjov)
Türkiye: Volkan , Servet , Hakan Balta , İbrahim Kaş , Sabri , Arda , Aurelio , Kazım (Dk. 70 Uğur ), Halil , Ayhan (Dk. 60 Yusuf ), Nuri (Dk. 35 Mevlüt )
Sarı Kart: Dk. 84 Arda (Türkiye)

1 yorum:

DAVUT UTLU dedi ki...

Bu milli takım işi hep zora sokmaya bayılıyor ya.bu puanı çok ararız biz.