2 Kasım 2008 Pazar

Galatasaray 3 - 1 Gaziantepspor (02.11.2008)

Golleri çabuk bulunca takım, maçı kısmen rölanti pozisyonuna soktu . Önümüzeki hafta boyunca oynanacak Benfica ve F.Bahçe maçlarını düşünürsek G.Saray'lı futbolcuların yer yer uyuz gibi dolanmasını buna bağlıyorum. En azından bağlamak istiyorum . Arda ve Kewell'ın dönüşümlü olarak sol kanadı kullanmaları bir sana bir bana muhabbetine benziyor . Sağda ikisi de sıradanlaşıyor .Sola geçen ya gol atıyor ya da atırıyor . Bu ne iştir anlayamadım . Lincoln geçen seneye göre iyi işler çıkarıyor , bir şekilde tabelaya ismini yazdırıyor bu sene . Baros'un kaçırdığı goller macera filmi gibi .Her maçta kale direğini şapır şupur yalayan bir pozisyonu mevcut . Gaziantep dişli takım aslında . Ama şanssızlıkları daha 20 dakika dolmadan kalelerinde iki gol görmeleriydi . G.Saray usta ayaklarıyla idare ediyor , ama şu orta sahadaki dinginlik ve yetersizlik bu takımı sezon işinde çok duvara toslatır . Formda bir Mehmet Topal'ın Ayhan'ı çok rahatlatacağı ve topa sahiplik oranının daha da artacağını kesin . Zor geçeceğini düşündüğüm fakat kolay bir 3 puanın geldiği maç oldu . Haftaya Skibbe - Aragones Rus ruletini izleyeceğiz . Aragones beynine tetiği çeken ilk kişi olacak gibi görünüyor, ama Kadıköy gerçeğini de unutmamak lazım .G.Saray Fenerin çok kez serumu oldu ...

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Halis Özkahya, Muhittin Gürses, Nihat Mızrak
GALATASARAY: De Sanctis, Sabri, Emre Aşık, Servet, Hakan Balta, Arda (Mehmet Güven dk. 85 ), Meira, Ayhan, Kewell (Volkan dk. 64 ), Lincoln, Baros (Ümit Karan dk. 73 )
YEDEKLER: Aykut, Serkan Kurtuluş, Ferdi, Murat
GAZİANTEPSPOR: Tolgahan, Erkan, Bekir, Deumi, Ivan, Mehmet Yozgatlı, Hakan Bayraktar, Tabata, Zurita, Erman (Olcan dk. 80 ), Pacheco (Ahmet dk. 73 )
YEDEKLER: Mahmut, İsmail, Metin, İbrahim, Mustafa
GOLLER: Kewell (dk. 10), Lincoln (dk. 11), Tabata (dk. 39. pen.), Arda (dk. 82)

Hiç yorum yok: