5 Nisan 2010 Pazartesi

Adada İtalyanların Durumu

Ancelotti CL'de kaybetmesine rağmen lig yarışında önde ve Old Trafford'da en güçlü rakibini 2-1 ile geçti . Ligde Manchester United ve Arsenal'i içerde dışarıda hepsinde devirdi . Liverpool'u da yendi ve onlarla bir maçı daha var. M.City maçlarının ikisini de kaybetti. Ligde takımın attığı gol 84 ! İnanılmaz bir rakam ve daha ligin bitimine 5 hafta var . Aston Villa ile FA Cup yarı finali var , her an final yolu gözükebilir. Kısacası her ne kadar CL hayalkırıklığı olsa da ilk senesinde iyi işler yaptı Ancelotti .

Mancini ise taraftarın ve futbolcuların çok sevdiği Hughes'dan sonra görevi devraldı . Sıkıntılı günler yaşadı . Fakat ilerleyen günlerde Hughes dönemine göre oranlarsak maç başına puan getirisi daha fazla oldu . Hedef ligi 4.bitirmek ve Liverpool'un 4 puan önündeler . Kısa vadede başarılı olduğu söylenebilir.

Zola ligde en zor günleri geçiren teknik adam , çünkü düşmemekle uğraşıyor . Yanlış transferler , mali durum ve Zola'nın isteklerini pek yerine getirmeyen yönetim yüzünden sıkıntılı günler İtalyan'ı zorluyor . Kümede kalmak onun için büyük bir başarı olacak .

Capello ise Dünya Kupası elemelerinde İngiltere'ye en kralından futbol oynattı ve Afrika biletini kaptı. Hırvatistan'dan intikam alındı ve futbolcular başta olmak üzere herkes ona son derece saygı duyuyor. Capello'nun canı şu günlerde anahtar adamların sakatlıkları yüzünden sıkkın . 4 İtalyanın da hedefi var , sezon sonunda nasıl bir tablo olacağını yeniden inceleriz ...

Hiç yorum yok: