2 Ekim 2010 Cumartesi

Almanya Kadrosu

Cuma'ya Almanya maçı var daha Hiddink efendi ülkeye teşrif bile etmediler . Löw Türkiye maçının kadrosunu açıkladı . Pek sürpriz adam yok . Sadece 3 forvet var ama Klose'nin olması yeter de artar bile . Alman medyası son haftalardaki formuyla parlayan genç Dortmund'lu Grosskreutz'un milli kadroya seçilmesini hoş karşılamış . Bizim için çok zor bir maç olacak çünkü EURO 2008'de oynadığımız Almanya milli takımı ile bu takım arasında pek alaka yok ve daha güçlüler. Mesut için tuhaf bir maç olacak ama bize gol atarsa da üzülürüm be ...! En çok çekindiğim adamlar Klose,Mesut,Schweinsteiger ve Müller .Allah kolaylık versin...

Kaleciler: Manuel Neuer (Schalke 04), Rene Adler (Bayer Leverkusen), Tim Wiese (Werder Bremen)
Savunma: Holger Badstuber (Bayern Munich), Jerome Boateng (Manchester City), Marcell Jansen (Hamburger SV), Philipp Lahm (Bayern Munich), Per Mertesacker (Werder Bremen), Sascha Riether (VfL Wolfsburg), Heiko Westermann (Hamburger SV)
Orta Saha: Kevin Grosskreutz (Borussia Dortmund), Sami Khedira (Real Madrid), Toni Kroos (Bayern Munich), Marko Marin (Werder Bremen), Thomas Müller (Bayern Munich), Mesut Oezil (Real Madrid), Lukas Podolski (1.FC Cologne), Bastian Schweinsteiger (Bayern Munich), Christian Träsch (VfB Stuttgart)
Forvet : Cacau (VfB Stuttgart), Mario Gomez (Bayern Munich), Miroslav Klose (Bayern Munich)

Hiç yorum yok: