27 Şubat 2008 Çarşamba

Galatasaray 2 - 1 Fenerbahçe


Adam akıllı bir derbi seyretmek ne zaman nasip olacak bilmiyorum . Yine çığrından çıkan , zırt pırt maçın durduğu, hakemin ön plana çıktığı gergin bir maç oldu . Galatasaray hızlı başladı ve beklenenden de erken bir gol buldu . Daha sonra orta saha mücadelesine döndü maç . Lugano'nun atılmasından sonra G.Saray oyunu domine edecek diye düşündük ama F.Bahçe orta sahada iyi top yaptı 15-20 dk. kadar ve o arada G.Saray sefilleri oynadı . Zico taktiksel değişikliklerde beyin patlatırken Kalli maçı aval aval izlemeye devam ediyordu . (Birisi Cimbomu bu adamdan kurtarsın.) . Gökhan belki de hayatının golünü G.Saray'a attı bugün . Gökhan'ın da oyundan atılmasından sonra G.Saray biraz daha yüklenmeye başladı . Tam maç berabere bitecek derken Nonda'nın üstün gayretleriyle Ümit Karan çerçeveyi buldu . G.Saray maçı kazanmasına kazandı ama taraftarı tatmin eden , eze eze bir derbi galibiyeti yaşatamadı . Lincoln hala Bundesliga'dan transfer edilen Lincoln'mü yoksa Padagonya'dan gelen Lincoln'mü anlayamadım .Bu kadar güçsüz ve umursamaz bir 10 numara olabilirmi yahu! Atılmasına belkide en çok hafta sonu oynanacak maçtaki rakip BJK ve Ertuğrul Sağlam üzülmüştür . Hakem bu maçı harbiden kaldıramadı ; otorite sağlayayım derken maçın önüne geçen beceriksiz bir performans sergiledi . Futbolcularda kötü niyetli , çakal oyunlar peşindeydi . Artık derbinin olmazsa olmazları arasına giren elektrikli gergin enstanteneler iyice kabak tadı verdi . Yahu bu çatışma nereye kadar sürecek . Tamam anladık iki takımda ezeli rakip, sağlam rekabet var . Fakat her maçta yaşanan olaylar yüzünden derbinin tadı da tuzu da olmuyor ki . Dünyanın en büyük derbisiymiş ! Pööh ! İki takımda didişmekten , hakemin etrafını sarmaktan maç filan oynamıyor ki . Ondan sonra Avrupa'da nal topluyoruz . Bu işin sonu nereye varacak valla bilmiyom . Türk futbolu yakın bir gelecekte tamamen sarmayacak bizi bu gidişle ...

3 yorum:

ilker dedi ki...

Yorumlarina katilmamak mumkun degil. Yalniz Kalli hakkinda birileri takimi bu adamdan kurtarsin demissin.ilginc geldi biraz.ilginc kadro tercihleri ve oyuna mudahale ederken iki kerek dusunmesi yuzunden elestiri toplarina maruz kalan Kalli Galatasarayda yillardir eksik olan disiplini getirdi takima. Turk futbolu her gecen gun daha da tatsizlasiyor dedigin gibi.

DAVUT UTLU dedi ki...

Kadıköy'de FB GS'yi 1-0 yenerken Ali Aydın 4 kırmızı kart gösterdi. Cem Papila BJK'ye 5 kırmızı kart gösterdi. İsmet Arzuman kadıköyde beşiktaşı doğradı, o zamanlar hakemler hep iyiydi. fenerin hiç şikayeti yoktu. şimdi hakem kötü öyle mi?Bu FB liler kadar isyan eden hiçbir takım yoktur.şimdide bağırsınlar Hasan Doğan istifa diye onlar alışık.ayrıca ilk yarıda GS gole giderken kaleci ile karşı karşı kalırken MAÇ BİTER Mİ?
lugano herzaman ki gibi yine hakettiği kartı gördü.bülent korkmaz kadıköyde hakemi alkışladı diye oyundan atılmıştı hangisi masum gözlük tak demek mi alkışlamak mı?adamın kasıklarına tekme atmak kaç maç ceza gerektirir.lincoln çimlere takılıp düştü hakem sarı kart gösterdi lincoln hakeme çimleri gösterdi ama nafile.volkan top değiştirdi diye sarı kart gördü gökhanında görmesi çok normal.MAÇ 1-1 bitseydi FB lilerin hiç sesi çıkmazdı.zaten gol dışında birtek pozisyonları yoktu.ŞİMDİ NE OLACAK AZİZE ÇIKIP HASAN DOĞAN İSTİFA MI DİYECEK veya OĞUZ SARVAN İSTİFA MI DİYECEK?yazık yazık.

Adsız dedi ki...

Hakem Bir Garipti Ama Yine Fb'ye Kupa KaLmadı Ona Sevindim :)