5 Nisan 2008 Cumartesi

Oh be !

Başlığa bakıp yanılmayın , bu adam Cimbomdan ayrıldığı için oh be çektik ama , takımı bu hale getirenler ve soru işareti bir geleceğin koskoca bir camiaya nelere mal olacağını biraz olsun kestirebildiğim için bir o kadar da endişeliyim . Kalli'ye takımı yarı yolda bıraktığı için kızmıyorum açıkçası , adamın eti budu , ne yapacağı belliydi zaten . Benim asıl kızdığım yöneticilerin ferasetsizliği , amatörce davranmaları ve arkalarında bizim gibi hayal kırıklığına uğramış şaşkın bir kitle bırakmaları . Yarın Ankara'da ki olumsuz bir skor ve hafta içi Fener'in olası bir Chelsea zaferi olursa , o zaman görün siz camiadaki curcunayı ...

1 yorum:

DAVUT UTLU dedi ki...

Bir takım düşününkü ligde 6 da 6 yapsa şampiyon.türkiye kupasına yakın ama inanç-güven olmadığı için takım ne hallere geliyor.
sene başından buyana söylüyordum KALLİ den birşey olmaz diye gördük.karekterde sıfırmış baksana 6 hafta kala kaçıp gitti zaten bir ayağı hep Almanya daydı.gitmesi belkide hayırlı olacak.futblcular kendine gelip 6 da 6 yapıp şampiyon olacak İNŞALLAH.
artık herşey Futbolcuların elinde.
ama ben bu başkanla bu yönetimle gelecektende umutlu değilim.inşallah yanılırım.