9 Kasım 2008 Pazar

Fenerbahçe 4 - 1 Galatasaray (09.11.2008)

Bir G.Saray'lı olarak yorgunluk mazeretine sığınıp , yenilen saçma sapan gollere yanıp, kendimi lig daha uzun ikinci yarıda Sami Yen'de yenip şampiyon oluruz teranesine adapte ettirmeye çalışsam da bunun mümkün olamayacağını söylemek istiyorum .En son üniversite yıllarındayken Saraçoğlunda alınan galibiyet ve sonraki yıllarda artık Cimbomluların da alıştığı mağlubiyet serisi ... Teknik ayakların bolca olduğu sarı kırmızılılarda bu sefer mücadele azmi fazla değildi . Aslında maça güzelde başladı G.Saray (Hep öyle oluyor zaten.) . Emre'nin De Sanctis'i avlaması maçı kopardı bitirdi . G.Saray'ın karakterini yansıtan pres şablonunu bu sefer Fenerbahçe fazlasıyla yerine getirdi . Hakedilmiş bir galibiyet . Atılan gollere bakınca , bunlar nasıl büyük takım yahu demeden edemiyorum . Dünyanın en büyük derbisi diyen halt etmiş . Daha 3 gün öncesinde Portekiz'de oldukça akıllı ve aklı başında bir savunma anlayışı sergileyen bir takımın böylesine şaşkınları oynamasını benim saksı almıyor . Fenerbahçe futbol oynamayı hep bu maçta hatırlıyor , orası bir gerçek . Dede Aragones'e de kıyak çekmiştir , hastayı ayağa kaldırmıştır sarı lacivertliler . Lig daha uzun , daha çok şeyler değişir deyip , yarın okulda öğrencilerimin ve meslektaşlarımın taaruzlarına karşı etkili stratejiler bulma arayışı içine girmiş bulunmaktayım ...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Yazacak çok şey var ama...o sahada mücadele!!!eden futbolculara o futbolcuları sadece izleyen Skibbe'ye,Skibbe'yi takımın başına getiren ve futbolcuların şımarıklığına(başı çeken ARDA)göz yuman YÖNETİME yazıklar olsun.
Çok merak ediyorum keşe bir deneme fırsatı olsada deneseler:Bizim GS futbolculara FB forması giydirsek FB lilerede GS forması giydirsek sonuç nasıl olur acaba?
Ligin 10.haftası 3 yenilgi yenilen 15 gol ve iki yenilginin sonuçları 4 er gol daha ne yapması gerekiyor Skibbe'nin bu takımdan gönderilmesi için?