22 Şubat 2009 Pazar

CARRINGTON - Şaheser !

The Trafford Training Centre - Kısa adıyla Carrington - Manchester United'ın antreman sahası . Dünya devi Manchester United'ın nasıl bir ortamda çalıştığını hep merak etmişimdir . United öylesine güzel bir tesis inşaa etmiş ki, kulübün hiç bir zaman kolay kolay futbolcu sıkıntısı yaşamayacağına emin olabilirsiniz. Carrington'da tam 14 tane futbol sahası var. Bu geniş alana bir de Futbol Akademisi eşlik etmekte .
Geniş Akademi binasında 9 yaşından 16 yaşına kadar her türlü yıldız adayı son derece lüks bir ortamda eğitilmekte . Rezerv takımı ve A takımına ayrılmış özel kompleksler fazlasıyla mevcut . Akademi binasının yanısıra özel olarak hazırlanmış rehabilitasyon merkezi , fizyoterapi ve masaj odaları , hidroterapi havuzları mevcut . Futboldan başka squash salonu, kapalı spor salonu ve sauna salonları Carrington ahalisine hizmet ediyor . Tüm oyunculara ayrılmış odaların yanısıra futbolcuların kendilerine ait ofisleri var . Konferans salonları her daim kullanıma hazır . Özel ahçıların cirit attığı son derece lüks bir restorant ta mevcut . Kulübün televizyonu MUTV yayınlarını bu kompleksten gerçekleştiriyor . Televizyon için hazırlanmış özel yayın odaları ve stüdyolar var . Carrington öylesine güzel bir yerde konumlanmış pozisyonda ki çevresinde 2.4 m'lik geniş bir orman sahası var . Alex Ferguson'ın gizli taktiklerine ulaşıp casusluk yapabilmeniz için bu ormanı yarmanız gerekiyor .
Öylesine muhteşem bir düzen kurulmuş ki çark takır takır dönüyor . Kulübün önde gelenleri her sene daha iyisi ne olabilir sorusunu araştırmak için özel birimler kurmuş . Ferguson Carrington'un doğal olarak patronu . Akademiyi her daim yokluyor ve yeni Giggs'ler ,Beckham'lar Scholes'lar bulmak için fellik fellik dolanıyor . Ligde ilk 2'nin içinde senelerce hep onlar var . Avrupa'da en az ya çeyrek ya da bir yarı final her sene garanti . Geçen sene CL'yi onlar aldı . Bu kadar saydırdıktan sonra kulübün başarısına tesadüf diyen bir Allahın kulu olabilir mi ?

Hiç yorum yok: