6 Ekim 2010 Çarşamba

Es Es Bülent !

Başka bir takımı çalıştırırken o kişiyle flört ettiği için suçludur ESKİŞEHİRSPOR ! Gizli bir yakınlaşma olmuş , kimse kimseyi kandırmasın .

Bula bula Bülent Hoca gibi bir saatli bombayı baştan hoca olarak kabul edip güzelim takımı ona emanet ettiği için suçludur BUCASPOR ! Uyum süreci daha da uzayacaktır şimdi . Ama yine de hayırlı olmuştur onlar için . Felaketin eşiğinden dönülmüştür kimbilir !

Dikkat edin Es Es ! Bugün başkasını satıp yarı yolda bırakan birisi yarın sizi de havada karada satar . Mesafeli olun bu herife .Eskişehirliler isterseniz Uygun'la harikalar yaratın , ama benim midem kaldırmıyor artık bu adamı . Kulübenin camlarına da sahip çıkın , hani kırar filan ,zeval gelmesin. Bandonuz fazla oynak şeyler çalmasın, Bülent Hoca gaza gelir belki showunuz güme gider . Pek fazla hazzetmezdim zaten , iyice tiskindim bu adamdan be ..!

2 yorum:

Muratonovic dedi ki...

hersey bir kenara, hem Eskisehirspor hem de Bulent Uygun tum spor camiasina "salak" muamelesi yapiyor..

Bulent Uygun performansi iyi degil diye ve yeni yonetimin onunu acmak icin ayrilmis, Eskisehirspor'da Zico ile felan gorusmude olmayinca bostaki Bulent Hoca'yla anlasmis.. yaw, adamlar bildigin salak yerine koyuyorlar taraftarlari, futbol takipcilerini.. Biz de salagiz ya, yedik!..

Hem eskisehirpor kume dusme mucadelesi vererek, hem de bulent uygun kariyerini bitirerek bu isin cezasini cekecekler, ahanda yaziyorum buraya, yazdim.

Emre ANGI dedi ki...

Taraftar durumdan memnun değil, yönetimse ''Başarı için her yol mübah'' diyor.