8 Kasım 2010 Pazartesi

Çok oynadın Cana !

Lorik Cana G.Saray'a geldiğinden beri şu ana kadar 11 resmi maçta forma giymiş .Sadece OFK Belgrad ile yapılan maçta 90 dakika oynamış . Sonra ligde 72, 59, 27 ,65, 60 ve 54.dakikalarda oyundan alınmış; 64,79,49 ve83. dakikalarda oyuna katılmış . Toplam 494 dakika top oynamış . Ortalamaya vurduğumuzda 46,72 dakika top koşturmuş . Allahaşkına bir insan her daim oyundan alınıyorsa o adamda zerre kadar moral kalır mı ? Halı sahada veya amatör top oynarken daha ilk yarıda veya tam maça kendinizi kaptırmışken oyundan alındığınızı düşünün , ne hissedersiniz ? İyidir kötüdür ne derseniz deyin .Kesinlikle iyi veya kötü topçu muhabbetinde değilim. Bu adama resmen G.Saray kulübü hakaret ediyor . Eminim geldiğine bin pişmandır. Arnavut futbolcu nasıl oyuna konsantre olsun , ne yapsın ? Ne zaman oyundan çıkarım stresiyle bir adam top mu oynayabilir ? Cana nasıl bir anlaşma yaptı merak ediyorum . Acaba 90 dakika oynamazsa parası kesilir diye bir madde mi var kontratında . Bizim yöneticiler çakallık yapacağım diye adamın psikolojisini mi altüst ettiler ? Nedir durum acep ?

4 yorum:

franz dedi ki...

Bir yanlış anlama olmuş maalesef. Sadece Karabükspor maçının 27. dakikasında oyundan alındı Cana. Diğer maçlardaki dakikalar sonradan girip aldığı süre.

serkan utlu dedi ki...

haklısın franz .aynı anda hem karşıda ekranda bjk'nin kasımpaşa maçını seyredip hem de bir şeyler yazmaya çalışırsan bazı şeyler gözden kaçabiliyor . düzelttim . uyarın için teşekkürler .Fakat özünde konuda anlatılmak istenende bir fark yok sanırım . Adam yakında ruh hastası olacak ...

franz dedi ki...

Ne demek, insanlık hali. Hakettiği süreyi bulamadığını düşünüyorum ben de. Bazen de biraz kontenjan yüzünden fakat ilerleyen aylarda kadronun değişilmezlerinden olacağına da inanıyorum. Hele ki alternatiflerine bakınca kahrolmamak elde değil maalesef.

Adsız dedi ki...

kesinlikle katılıyorum, bir de mustafa sarp için cana'dan vazgeçilmesi futbola hakarettir. zaten takım defansını kondisyonu yettigince yönetiyordu ama siz cana dan gol atmasını devamlı atak yapmasını beklerseniz o olmaz dünyada da böyle vir örnegi bu ölçütlerde yok mustafa sarp 90 dakika ataga katıldıda ne oldu hiç bir şey yapamadı üstelik önlibero poziyonunda eksik kaldı

http://sokakfutbolu.blogspot.com/2010/11/trabzonspor-2-galatasaray-0.html