23 Şubat 2008 Cumartesi

STOP !

Faruk Süren'le Cimbom tavan yapmıştı . Sonrasında Mehmet Cansun 1 sene görev yaptı ve mütevazi kadroyla takım yine şampiyon olmuştu . Özhan Canaydın Fatih Terim'i getireceğim dedi başkan oldu ve Lucescu'yu şutladı . O gün bugündür 6 sene boyunca Galatasaray camiası hep Özhan başkana veryansın etti . Fenerbahçe'ye karşı alınan tarihi hezimet(ler) , Olimpiyat Stadı fiyaskosu , 100.yıl komedisi , Fatih Terim'in tükenişi ve sayısız işe yaramaz transferler hep onun döneminde oldu . Fenerbahçelilerin kendi başkanlarından bile daha çok sevdiği Özhan Canaydın sonunda stop dedi ve yeni dönemde aday olmayacağını söyledi . Sağlığı da bozuldu takımın karizması da . Olmadı başkanım be ! Adamlığına insanlığına kimse bir şey demedi diyemezdi de . Demekki beyefendi bir kişilik kurtlar sofrasında iş yapmıyormuş . Galatasaraylılar seni hiç unutmuyacak . Hayalini kurduğun stadın açılışını dünya gözüyle görmen umuduyla ...

1 yorum:

DAVUT UTLU dedi ki...

Sonunda Kurtulduk ALLAHA ŞÜKÜRLER olsun.inşallah azize gibi döneklik yapmaz.6 yıllık başkanlığındaki en büyük hatası benim çok beğendiğim LUCESCU yu göndermesi oldu.gerçi göndermesede onuda harcardı(örnek terim-hagi..)başka nelermi yaptı.bülent korkmaz-ergün penbe-hagi-hakan ünsal...gibi yıldızları dışladı bir iki sene daha kalsaydı HAKAN ŞÜKÜR ü de yiyecekti.
ama asıl önemli olan şimdi kim başkan olacak?ben polatı istemiyorum kalliyi getiren o taraftara çapulçu diyende o.EVET KİM OLMALI?