12 Nisan 2008 Cumartesi

Galatasaray 1-0 Trabzonspor

Nedense seyrettiğim tüm Galatasaray-Trabzon maçları keyifli geçiyor . Yine onlardan birisiydi . Gerçi Trabzon'un ahı gitmiş vahı kalmış ama yine de sırıtmadılar . İlk yarım saatte seyrettiğim Galatasaray haftalar sonra gördüğümün en iyisiydi . Çok pozisyon yakaladı ama biraz beceriksizlik biraz da şanssızlık diyelim ilk yarıyı golsüz kapadı Cimbom . Bence Türkiye'de ilk 15 dakikada presi en iyi yapan takım Galatasaray fakat bu ilerleyen dakikalarda bariz bir yorgunluk getiriyor takıma . Gücünü ekonomik kullanmıyor bu takım . Trabzonspor bu dakikalarda orta sahayı aşamadı doğru düzgün . Ayhan takımı yönetti, toparladı ve golü attırmak dışında da iyi işler yaptı doğrusu . Arda , Lincoln olmadan daha iyi oynuyor ve gol vuruşunda klasını gösterdi yine . Ümit Karan durgun bu aralar gol vuruşlarında eskisi gibi fazla görünmüyor . Servet bir gün kendini sakatlayacak diye ödüm patlıyor. Çılgın oyunu taraftarın hoşuna gidiyor ama ileriye çıkacam diye yerini çok kaybediyor. Yine de seviyorum onu , takımı gaza getirmekte ve pozisyon zenginliği yaratmakta birebir . Trabzonspor fazla üzmedi Galatasaray'ı . Özellikle Yattara beklenilenin çok çok altındaydı . Yine de Trabzon'da G.Saray savunmasına en çok korku veren isim oydu . Trabzonspor eski günlerini çok arar çok . Barış Memiş iyi topçu olacak tekniği fena değil ama biraz daha hızlı olması gerek , çok top kaybetti . Galatasaray'ın ikinci yarıda tek farklı galibiyetlerine devam etti bugünde. Takım son haftalarda bariz bir şekilde gol sorunu yaşıyor . Şu son dört haftada tek goller yetmeyebilir .
STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Alper Ulusoy, Volkan Narinç
GALATASARAY: Aykut, Sabri, Emre, Servet, Volkan, Okan (Barış dk. 66), Mehmet Topal, Ayhan, Arda (Hakan Balta dk. 85), Hakan Şükür, Ümit Karan (Nonda dk. 79)
YEDEKLER: Fırat, Hasan Şaş, Bouzid, Mehmet Güven
TEKNİK DİREKTÖR: Cevat Güler
TRABZONSPOR: Tolga, Ferhat, Tayfun, Çağdaş, Mustafa Keçeli, Yattara, Hüseyin, Ayman, Hasan Üçüncü (Ergin dk. 76), Umut, Barış (Adnan dk. 46)
YEDEKLER: Recep, Musa, Tolga Seyhan, Erdinç, Jabi
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
GOL: Arda (dk. 50)
SARI KARTLAR: Tayfun, Yattara, Çağdaş (Trabzonspor)

1 yorum:

DAVUT UTLU dedi ki...

evet son haftalardaki en iyi futbolu oynadılar ama burda GS mi iyiydi yoksa TS çokmu kötüydü tam emin olamadım.bence haftaya belli olacak çünkü geriye kalan 4 maçtan en zoru İST.BELD.maçıdır.GS bu maçta nasıl top oynayacak?yenecekmi?Abdullah Avcı'nın öğrencileri bu sene büyüklere karşı hiç yenilmedi!

ayrıca UŞAK BELEDİYE basketbol takımı 2.ligde play-off serisinde çeyrek finale çıkmak üzere inşallah beko basketbol ligine çıkarız...BU KONUDA BİLGİ SAHİBİ OLMAK ve MAÇLARI TAKİP ETMEK İÇİN

www.turkbasket.com