6 Nisan 2008 Pazar

Gençlerbirliği 0 - 1 Galatasaray

Maçtan bahsetmeden önce 19 Mayıs stadından konuşalım biraz . Öğrencilik yıllarımda bu stada çoğu kez gittim . Pisliğin ve rezilliğin cirit attığı acaip bir stad burası . Ankara Türkiye'nin başkenti , ama koskoca başkentte adam gibi bir stad mevcut değil . İnanın Gençlerbirliği'nin antreman tesislerindeki zemin bu stada 10 basar . Çamur tarlasının ortasında pas trafiği diye bir şey beklenemezdi zaten . Galatasaray biraz daha hırslı ve istekliydi geçen haftalara göre o kadar. Gençlerbirliği şu sezon bitsinde kazasız belasız bir an önce kurtulalım mantığındaydı . Kalli'nin istifası Lincoln'ün bacaklarındaki zinciri kırmış olsa gerek . Takımı , yönetimi ve günü son dakikalarda kurtardı . Şurda kaldı 5 hafta ve hala ligimiz bir soru işareti . Galatasaray bu sezon şampiyon olursa eğer tuhaf bir şey olacak hakikaten . Bu kadar olumsuzluğa rağmen halen potada olan bir takım en azından Şampiyonlar Ligi için olsun asılmalı bu lige . Önümüzdeki hafta Sami Yen'deki Trabzonspor maçı bir takım şeyleri yavaş yavaş oluşturur gibi geliyor cetvelde . Hakemler bir önceki günkü Fener maçında olduğu gibi rezillerdi . EURO 2008 finallerinde Türk hakemi beklemeyeceğiz gene . Verilenler ve verilmeyenlerle birlikte hakemler bu hafta ligin kaderiyle epey oynadılar, anlaşılan ligde heyecanın bitmemesini bizden çok onlar istiyor olmalı ...

1 yorum:

DAVUT UTLU dedi ki...

GS konuşmanın pek anlamı yok artık.KALLİ hatası inşallah gelecek seneye ders olur.ligin bitimine 6 hafta kala teknik adam değiştiripte ŞAMPİYON OLAN bugüne kadar olmamış eğer şampiyonluk gelirse yine bir tarih yazılacak.bana göre zor görünüyor hiç değilse TÜRKİYE kupasını alsınlar.

ÖNEMLİ DUYURU:PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 19:30 DA KANAL 24 TE BULUŞALIM.TÜRK BASKETBOLUNDA BİR İLK YAŞANACAK ÇEYREK FİNALDE GS-BJK KARŞI KARŞIYA GELECEK.TÜRKİYE İÇİN YARI FİNAL GARANTİ AMA KİM ÇIKACAK?
BUNUNDA BU SİTEDEN DUYURULMASI GEREKİYOR...