14 Şubat 2009 Cumartesi

Hatalar zinciri

Bu maçta kesinlikle kural hatası var tekrar edilmeli , evet iddia ediyorum tekrar edilmek zorunda. Hem de birden fazla kural hatası var . Birincisi penaltı noktasının bir kenarındaki çimler fazla uzundu. Diğer taraflar niye kısa efendim ? Hem sonra Antalyasporlu futbolcu Zitouni'nin sağ ayağındaki bağcık iki kere bağlanmış sol ayağındaki bağcık 3 kez. Olmaz olamaz . Sabri'nin kanadında Sabri ile maşak geçen Fatih Ceylan'ın formasında 3 damla kan vardı, gitti formasını ters giydi .Hiç numarasız topçu mu olur ..Cık cık...Ha bir de Ömer Çatkıç'ın kel kafası güneşin altında parlıyordu, Baros'un ve Nonda'nın gözlerini alıyordu. Tamamen haksız rekabet, kural hatasının babası, olur mu yaw ...!

Evet Cimbomlu kardeşlerim, bugün G.Saray'ın teslim bayrağını çektiği gündü . Bahanelere sığınmak yerine iki çift top oynayıp tabelaya bir şeyler yazdırmak varken muhteşem geçebilecek bir sezonu saçma sapan kayıplarla heba ettik . Çarşamba akşamı Fransa'da teslimiyet serisine büyük ihtimalle devam edeceğiz. Şampiyonlar Ligi , Türkiye Kupası , Süper Lig ve son olarakta UEFA kupası ... Böyle oyunla hala ilk beşin içindeysek biraz daha yiyecek lokmamız varmış demek ki ....

2 yorum:

Alfredo dedi ki...

Bordo'dan fark yemessek iyidir...

Adsız dedi ki...

Sene başından buyana yazıyorum ve heryerde duygularımı belirtiyorum:Bizim kadro iyi(Türkiye Ligi için)son yılların en iyi transferleri yapıldı AMA teknik adam ...... senin takımın ne kadar iyi olursa olsun teknik adamın iyi değilse disipli değilse bu iş olmaz.Ama asıl suç YÖNETİMİNDİR.Bu teknik adamı göreve getiren bu yönetimdir.yardımcılarını gönderip kendini göndermeye cesaret edemeyen yönetimdir.Geçen sene GS yarı yolda bırakan adamı tekrar çağırmak gibi saçma bir işi yapan bu yönetimdir.Aldığı sonuçlardan sonra suçu kendinde değilde suçu takımda değilde suçu hakemlerde arayan bu yönetimdir.ADNAN POLAT tüm karizmasını çizdirmiştir.Bu takımla bu kadro ile bu ligde başarısız olmak başarılı olmaktan daha zordur ve bunu başaran yönetimi kutluyorum.