19 Aralık 2010 Pazar

Acele işe ....

Son geçen bir kaç yılda G.Saray, G.Saray'a gelen futbolcu ve teknik adamlar ve takımın geleceği üzerine kurduğumuz hayaller hep güme gitti .Bugün de genç bir çocuk çıkıp G.Saray'a 3 puanı getirdi ve insanları yeni bir hayal dünyasının içine soktu . Yarın basın, medya ve blogger kardeşlerimiz Anıl'ın üzerine titreyecek büyük ihtimalle . Ben de Anıl adına sevindim ama G.Saray futbol takımı dediğim gibi umutlarımızın içine etti hep. Fazla da sevinmeyelim , soğukkanlı olalım bekle-gör politikası uygulayalım bence .Bir maçla yıldız olunmuyor malesef . Gerçekten sevindim bu genç adamın golüne . Ama sakin , sakin,sakin ! Kursağımızda kalmasın ...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz gerçekten. Medya bu konulara neredeyse hiç dikkat etmiyor ve oyuncuların kimisinde de bir anda "ben oldum" havası boy gösteriyor. Aydın örneği mesela. Konyaspor maçında attığı golden sonra uzun süre düşmedi dillerden, haliyle rehavete kapıldı Aydın da, gençliğine, tecrübesizliğine de verilebilir bu olay.

Dileğim odur ki bundan sonra Ayhan'ı, Servet'i, Hakan'ı oynatıp tamamen "boşa zaman harcamak" yerine gençlere yönelsin Hagi. Yeni bir takım, arkadaşlık, iskelet kadro..

http://jaimelesport.blogspot.com