9 Mayıs 2008 Cuma

POLONYA EURO 2008 Kadrosu

EURO 2008 kadrolarını açıklayan ülkelerden birisi de Polonya . Bir zamanlar İstanbulspor'u da çalıştıran Leo Beenhakkaer Brezilyalı Legia Varşova takımının orta saha oyuncusu Roger Guerreiro'u Polonya vatandaşı olduktan sonra kadroya dahil etti . 26 kişilik kadro Mayıs'ın sonunda Arnavutluk ve Makedonya ile yapılacak olan hazırlık maçlarından sonra kesin olarak şekillenecek ...


Kaleciler: Artur Boruc (Celtic), Tomasz Kuszczak (Manchester United), Lukasz Fabianski (Arsenal).
Savunma: Marcin Wasilewski (Anderlecht), Pawel Golanski (Steaua Bukarest), Mariusz Jop (FC Moscow), Jacek Bak (Austria Vienna), Michal Zewlakow (Olympiakos), Grzegorz Bronowicki (Red Star Belgrade), Adam Kokoszka (Wisla Krakow), Jakub Wawrzyniak (Legia Warsaw).
Orta saha: Mariusz Lewandowski (Shakhtar Donetsk), Dariusz Dudka (Wisla Krakow), Jakub Blaszczykowski (Borussia Dortmund), Rafal Murawski (Lech Poznan), Michal Pazdan (Gornik Zabrze), Lukasz Gargula (GKS Belchatow), Jacek Krzynowek (VfL Wolfsburg), Radoslaw Majewski (Groclin Wielkopolski), Roger Guerreiro (Legia Warsaw).
Forvetler: Maciej Zurawski (Larissa), Euzebiusz Smolarek (Racing Santander), Radoslaw Matusiak (Wisla Krakow), Marek Saganowski (Southampton), Tomasz Zahorski (Gornik Zabrze), Wojciech Lobodzinski (Wisla Krakow).

Hiç yorum yok: