19 Mayıs 2008 Pazartesi

ROMANYA EURO 2008 Kadrosu

Piturca'nın 26 kişilik kadrosunda Tamas, Petre ve Bratu gibi önceden Cimbom forması giymiş isimler de mevcut . Forvet hattında Marica'nın bir sakatlığı var, turnuvaya yetişir mi göreceğiz .Yetişirse ve formunda olursa Mutu ile beraber Romenlerin en tehlikeli adamı . Türkiye ile yapılan hazırlık maçında bizimkilere zor anlar yaşatmış ve golünü de çakmıştı . O zamandan beri bu adamı takip ediyorum . Romanya düşebileceği en zor gruba düştü fakat bence diğer takımlar kadar şansı var çünkü Hagi'nin hemşolarının sağı solu belli olmuyor .

Kaleciler: Bogdan Lobont (Dinamo Bucharest), Danut Coman (Rapid Bucharest), Marius Popa (Politehnica Timisoara).
Savunma: Cristian Sapunaru (Rapid Bucharest), Dorin Goian (Steaua Bucharest), Sorin Ghionea (Steaua Bucharest), Cosmin Moti (Dinamo Bucharest), Cosmin Contra (Getafe), Gabriel Tamas (Auxerre), Stefan Radu (Lazio), Razvan Rat (Shakhtar Donetsk).
Orta Saha: Florentin Petre (TSKA Sofia), Paul Codrea (Siena), Razvan Cocis (Lokomotiv Moscow), Cristian Chivu (Inter Milan), Mirel Radoi (Steaua Bucharest), Ovidiu Petre (Steaua Bucharest), Nicolae Dica (Steaua Bucharest), Banel Nicolita (Steaua Bucharest), Ciprian Deac (CFR Cluj), Adrian Cristea (Dinamo Bucharest).
Forvet: Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Marica (VfB Stuttgart), Daniel Niculae (Auxerre), Marius Niculae (Inverness Caledonian Thistle), Florin Bratu (Dinamo Bucharest).

Hiç yorum yok: