11 Haziran 2009 Perşembe

Asıl kazanan kim ?

Herkes Ronaldo'nun Real'e transferine odaklanmışken, gözden kaçan bir şey var . Manchester United bu transferden alacağı parayla gücüne güç kattı aslında. Daha yenice AON ile 2010-11 sezonu için müthiş bir forma reklamı anlaşmasına imza attı M.United. Bir de bu Ronaldo transferi eklenince , adada United hegemonyası iyice perçinlemiş olacak . Adayı bırakalım, Avrupa Futbolunda terazinin kefeleri United tarafına kayacak bir şekilde. İstediği zaman istediği adamı alabilecek bir yapıda olan United'ın mali krizlerden fersah fersah uzakta olacağı bir asır daha bekliyor . Ferguson har vurup harman savuran bir adam değil zaten. Nokta transfer yapma konusunda işinin ehli olduğunu herkes biliyor . Ronaldo'yu Ronaldo yapan adam da Ferguson . Daha nice Ronaldolar bulur bu kurt adam . Kötü olan taraf bir futbolsever olarak adada genel anlamda önümüzdeki dönemin Manchester'ın seri Şampiyonluklarına gebe olduğunu düşünmem ....

2 yorum:

Blogspor dedi ki...

Bu transferden 2 takımda kârlı çıktı bence.Dediğin gibi Alex Ferguson zaten nokta transferler yapıyor,ayrıca yine genç bir yıldız çıkarır ortaya.

DAVUT UTLU dedi ki...

Ne olursa olsun bir adama bu kadar çok para verilmesi çok saçma.Bu transferde kazanan akıllı adamların olduğu M.UNITED olmuştur.Madrid böyle bir tutumu tekrar denemişti(2003)ama başarı gelmemişti.Madrid'in başkanı FB'nin Aziz'i gibi paraları dağıt sonuç :) sonra çık ben bu paraları forma satışından vs..çıkarttım de taraftar senden bunu beklemiyorki taraftar sürekli başarıya bakar.
Madrid'in Kaka ve Ronaldo transferlerinden sonra BARCA yı daha çok destekleyeceğim.