15 Haziran 2009 Pazartesi

Darijo Srna

Transfer döneminde post hazırlamak çok sıkıcı galiba. Dandik transfer haberlerinden başka gündemi işgal eden fazla konu yok . Zaten haberlerin çoğu da balon. Ben aslına bakarsanız transfer döneminde yıldızlardan çok , bir takıma gerçekten en faydalı isimler kim olabilir arayışı içindeyim. Uefa Finalinde Shaktar'ı bir adım ileri götürebilen , garantici ve sağlam Hırvat neden fazla gündemi işgal etmez, şaşırıyorum . Lucescu kariyerine bu kupayı ekleyebildiyse , bu adama çok şey borçlu . Mükemmel ortaları , harika frikikleriyle Ukrayna'da fazla kalmayacağını düşündüğüm Srna'yı paraları har vurup harman savuran 3 büyükler hiç mi düşünmez . Adamın acaip bir lider karakteri var , ortalığı toparlayacak çok kaliteli bir futbolcu . 2010'da Shaktar'da kalırsa yazık olur be..! Euro 2008'de hüngür hüngür ağlattık ya adamı hiç unutamıyorum , sırf bu yüzden buralara gelmez herhalde ...

2 yorum:

firat selcuk dedi ki...

football manager 2009'da orta sevie kulup icin ekmek kapısı oluyor.. 9-10 milyon € gibi alınıyor ve sezon boyu sag bek oynatılarak yeni sezon oncesi devlerden birine 30-35'e satılıyor.. boyle de bir ilgim vardır kendisine..

ayrıca hep dusunmusumdur para olsa da galatasaray'ın sagında gorsek ne olurdu diye.. sabri'den sonra srna bize cafu etkisi yapabilirdi..

Unknown dedi ki...

bonservis ücreti çok yüksek bu adamın. bir de duran toplar milli takımda hep kendisinden sorulur.