25 Haziran 2009 Perşembe

I am back !

Geçen sezon sakatlığından dolayı Nihat Villareal'de sadece 8 maçta ilk 11'de başlamış . Ligde 19 kez , Şampiyonlar Ligi'nde biri ilk 11'de olmak üzere 4 maç yapmış. Fileleri bir kez olsun havalandıramamış . Oysa 2008 -09 sezonunda 18 golle takımının en skorer ismi olan Nihat'ın , en son bir resmi maçta attığı gol 15.06.2008'de Euro 2008'de Çek Cumhuriyeti'ne karşı . Bir yılı aşkın bir süredir Nihat filelerin yanına bile uğramamış . La Liga kariyerini 75 golle kapattı Nihat . Kuşkusuz onun için en şaaşalı yıl şampiyonluğun kılpayı kaçırıldığı Sociedad'lı 2002-2003 sezonuydu . O sezondan sonra Nihat İspanya'nın spekteküler isimleri arasına girdi . Güzel bir kariyer , dolu bir cep ve sağlam bir İspanyolca onun için İspanya'dan geriye kalanlar. Nihat Türkiye'de iş yapar elbet , fakat İspanya'da geçirdiği huzur dolu dönemi çok arayacak, zaten sürekli röportajlarında İspanya'nın huzur ortamından bahsediyordu. Bence Nihat'ı zor günler bekliyor . Hele 6-7 hafta gol atamasın siz ozaman görün bizim medyayı. Beşiktaş'ın son günlerdeki transfer vurgunlarından sonra böyle bir nefes almaya ihtiyacı vardı elbet . Onlar içinde hayırlısı olsun , çünkü yoğun bir maç yılı onları bekliyor ...

1 yorum:

DAVUT UTLU dedi ki...

Git BARCA-MADRİD forması giymeden geri gel!
Dünya'nın sayılı büyük kulüplerinde forma giyen TÜRK(Türkiye'de yetişmiş) futbolcu var mı?YOOOK!Bu ne demek hiçbir TÜRK futbolcu büyük değil iyi değil yetenekli hiç değil malesef.
Avrupa'ya gidipte bu sayılı büyük kulüplerde oynamadan geri gelen futbolculara hep kızmışımdır.Bu kulüplerde adı sanı duyulmamış ülkenin futbolcuları var afrikanın tüm ülkelerinden futbolcu var ama bizden bir tane bile futbolcu yok NEDEN?
Romenlerin HAGİ'si
Bulgarların Berbatov'u-Stoickov'u
Fil Dişi SH. Drogba'sı-Kone'si-Toure'si
vs...O kadar çok örnek var ki yazılacak.
Yani ufak sıradan ülkelerin bile övünebilecekleri en büyük takımlarda oynamış ve başarılı olmuş bir futbolcuları varken KOSKOCA FUTBOL AŞIĞI ÜLKEMİZİN neden yok?