8 Mayıs 2008 Perşembe

Ben böyle basının ...

Dün Türkiye kupasının sahibi bir türlü bitmek bilmeyen penaltılardan sonra Kayserispor oldu . Ertesi gün şöyle bir gazete başlıklarını süzdüm de dandik transfer haberleri kadar değeri olmayan iki paralık haberdi Türkiye Kupası finali . G.Saray elenmeseydi G.Birliğine büyük puntolarla bu finali konuşuyor olacaktı bütün Türkiye . Kimdi ki finaldekiler ?İki sıradan Anadolu takımı ! Gelip gelmeyeceği bile aslında hiç gündemde olmayan Kanoute, ve sittim sene gelmeyeceğine inandığım Deco , iddaa reklamı ve köşeye sıkıştırılmış Kayserispor-G.Birliği haberi .Yahu bu nasıl bir anlayıştır ?Elinde gerçekten haber değeri taşıyan bir final oynanmış ve sen kıytırık transfer haberleriyle günü kurtar . Kimin umrundaki üç büyük takımın yaşadığı yedi tepeli şehrin gerisinde kalanlar . Sabaha kadar Türk futbolu konuş konuş ne farkeder ? Aynı tas aynı hamam...Yola devam !

1 yorum:

DAVUT UTLU dedi ki...

malesef basın böyle.taraftara göre manşet yapıyor.ne yazıkki Türkiye deki bir çok taraftar sadece bu tarz haberlerle ilgileniyor.Hiç maça gitmeyen veya maçları TV den izlemeyen,özetini dahi izlemeyen milyonlarca taraftar var.birde bunlar kalkıp takımları futbolcuları vs..eleştirirler.

bu arada cumartesi 17.şampiyonluğumuzu kazanacağız bu sayfanında güzel resimlerle dolmasını dilerim.(maça akın utlu ve amcamda gidecekmiş)