20 Mayıs 2008 Salı

İTALYA EURO 2008 Kadrosu

Şu vakitten sonra Del Piero kadroya girmeseydi Donadoni'ni kellesi çoktan uçardı. En büyük sürpriz yaramaz çocuk Cassano'nun bu kadroda yer bulabilmesi . İyi de oldu aslında .Ne kadar şımarık , itici bir adam olsa da forvet hattında takviye olarak kullanılabilecek kaliteli bir isim . Inzaghi'nin kadroda olmamasına biraz üzüldüm aslında. Doğru yerde durup doğru işler yapan ender futbolculardandı . İtalya zor bir grupta ama ,turu geçen iki ülkeden biri olur diye düşünüyorum . Luca Toni'yi izlemek ayrı bir keyif olacak ...

Kaleciler: Gianluigi Buffon (Juventus), Marco Amelia (Livorno), Morgan De Sanctis (Sevilla)
Savunma: Cristian Panucci (Roma), Fabio Cannavaro (Real Madrid), Andrea Barzagli (Palermo), Marco Materazzi (Inter), Fabio Grosso (Lyon), Gianluca Zambrotta (Barcelona), Giorgio Chiellini (Juventus)
Orta Saha: Rino Gattuso, Andrea Pirlo, Massimo Ambrosini (Milan), Daniele De Rossi, Simone Perrotta, Alberto Aquilani (Roma), Mauro German Camoranesi (Juventus), Riccardo Montolivo (Fiorentina)
Forvet: Luca Toni (Bayern Munich), Marco Borriello (Genoa), Antonio Di Natale, Fabio Quagliarella (Udinese), Alessandro Del Piero (Juventus), Antonio Cassano (Sampdoria)

1 yorum:

DAVUT UTLU dedi ki...

3 adayımdan biri İTALYA(herzamanki gibi).Bu kupada İTALYA-ALMANYA-PORTEKİZ üçlüsünden birinin kupayı alacağını tahmin ediyorum.AMA ALMANYA BİRAZ DAHA AĞIR BASIYOR GİBİ.ama gönlüm yine İTALYA'dan yanadır.