14 Mayıs 2008 Çarşamba

Reytingsiz kalasıcalar ....!

Yahu maçı canlı canlı vermiyorsunuz , ne diye satın alırsınız ki ? Başka bir kanal alsaydı bari adam gibi seyretseydik . Nasıl bir anlayıştır , nasıl bir aymazlıktır bu? Çıldırmamak elde değil valllahide billahide .Bir UEFA Finali oynanıyor , dandik beş para etmez Acun'un yarışmasına güzelim final güme gidiyor . Sinirden klavyeyi kırasım geldi yahu ! Banttan kim izleyecek len bu maçı ? Biraz önce kendi sitelerinin yayın akışına baktım ve hala canlı 21.45 yazıyor . Ulen angut herifler , ne diyim ki ben sizlere ....

2 yorum:

ilker dedi ki...

cok haklisin Serkan kardesim. Bu ucuz, kalitesiz ve basit Acun Ilicali show'u yuzunden maci izleyememek son derece sinir bozucu. Acun'un sucu yok ama. Maalesef yurdum insaninin boyle ucuz zevkleri var. Istanbulda dondugumde evime TV almayi dusunmuyorum bile.

DAVUT UTLU dedi ki...

Evet aynen katılıyorum.yazıklar olsun.zaten o yarışmaya gıcık oluyorum.bedavadan para dağıtıyorlar insanlara bilgi yok soru yok sadece şans.aptalda olsan akıllıda olsan farketmiyor.neyse yapmamaız gereken(iş işden geçti ama)showtv ye tepki e-maili atmak.www.sporx.com haberine göre tepki e-maili atan veya kanalı arayan çokmuş.