31 Mayıs 2008 Cumartesi

Sap döner hesap döner..

Alışacağız bu durumlara . Bir futbolcu istediği formayı giymeye , paracıkları cebe indirmeye hakkı vardır elbet . Yeterki medyaya çıkıpta ölene kadar şu takımlıyım, doğuştan bu takımlıyım demesinler de tükürdüklerini yalamasınlar . Hayat insana hayal bile edemeyeceği şeyleri yaptırıyor günün birinde . Herkesin bir fiyatı vardır derler ya adına da profesyonellik koymuşlar bu işin işte . Bizler bunu kaldıramayoruz , ama dedik ya alışacağız işte. Tüm Fenerliler ve malum milli maçta o kol hareketini yiyip te çıldıran ,şimdide de zevkten çıldıracak olan medya için hayırlı olsun bu transfer. Yere göğe sığdıramazlar artık üç buçuk milyon Euro'cuk Emre'yi .

3 yorum:

DAVUT UTLU dedi ki...

Futbol hayatı bittiğinde ne GS'LI nede FB'li olarak anılacak.herzaman hırçın kaybolan yetenek olarak anılacak.Fatih Akyel buna güzel bir örnek.İNŞALLAH sonun FATİH AKYEL'e döner EMRE.
aslında iyi oldu ben korkuyordum bize gelecek diye.iyi futbolcu olsa sıradan bir ingiliz takımından gönderilmezdi :)

DAVUT UTLU dedi ki...

Bence birkaç sene sonra TERİM'de FB'nin başına geçecek.çünkü hiçbiri M.OKTAY gibi H.ŞÜKÜR gibi B.KORKMAZ gibi GS'LI değiller..FB'liler BJK'lılara bizim artıklarımızı alıyor diye takılıyorlardı acaba kendileri ne yapıyor.işte bazı isimler Tümer-Emre-Alpay-Sergen-Feyyaz-Oktay-Fatih-Tanju-Semih Yuvakuran....diye sıralanıp giden bu listede FB'liler BJK'a göre daha artık futbolcu toplayan bir takımdır.

B. dedi ki...

Emreyi Fenerbahçede istemiyoruz!
saha dışında bağlı olduğu yerler Fenerbahçe ismiyle yanyana gelemez

belirli prensiplerimiz vardır
fatih terim Fenerbahçe'nin başına hiç gelemez,gelirsede gelen tepkilerden dolayı yarım sezon anca durur