5 Mayıs 2008 Pazartesi

Sivasspor 3 - 5 Galatasaray

G.Saray'ın Sivasspor maçından 3 puanla ayrılacağından emindim fakat böylesine tuhaf bir skor da beklemiyordum açıkçası . Sivasspor her ne kadar maça tedbirli ve hırslı başlasa da Mehmet Yıldız kadar şampiyonluğa yeterince inanmış bir adam göremedim . Maç boyunca G.Saray'ı zorlayan tek isim oydu 10 dana kuvvetiyle. Song'un kendi kalesine attığı gol ve Balta'nın evlere şenlik hatasından dolayı Aykut'un çırpınışlarına rağmen kale çizgisini geçen 2 gol Sivasspor'un G.Saray karşısında istese de bulamayacağı cinsten gollerdi . Sarı kırmızılı takım ilk golü yemesine rağmen stres moduna fazla girmedi ve sakinliği ve rakibine karşı kat kat sahip olduğu tecrübesiyle maçı çevirdi . Arda'nın soğukkanlılığı galibiyette önemli bir etkendi . Sabri çenesini kapatıp , kendisini işine verdiği zaman vazgeçilmez bir adam oluyor . G.Saray içinde yaşadığı buhranlara rağmen koca bir sezonu güzel bir şekilde bitirmeye hazırlanıyor . Haftaya da bu işi tamamen bitirir mi derseniz , ben de çoktan bitti bile derim ...

1 yorum:

DAVUT UTLU dedi ki...

bu iş bu kadar.17 şampiyonluk hayırlı uğurlu olsun.bu seneki şampiyonluk çok önemliydi.FB çeyrek final oynadığı bir sezonda eğer ligdede şampiyon olsalardı ara ciddi ciddi açılacaktı.18-16 olacaktı.son 5 sezonda 4 şampiyonluk kazanacaklardı.olmadı rüyaları sona erdi.17-17 oldu.GS gelecek sezona daha iddalı ve bilinçli hazırlanacak.
tabiki bu şampiyonlukta en büyük pay KALLİ nin gitmesiydi.sonra SERVET'in başını çektiği yürekli aslanların büyük payı var.
şimdi kaliteli 3-4 yabancı transferi ile şampiyonlar ligine hazırlanmamız gerekiyor.çünkü ön elemede ciddi rakipler çıkabilir.