11 Mayıs 2008 Pazar

TÜRKİYE EURO 2008 Kadrosu

Hakan Şükür'ü geçtik o defter kapandı . Fakat şahsen ben Emre Güngör , Mehmet Topuz , Ümit Karan ve Mehmet Yıldız'ın da kadroda olmasını bekliyordum . Kadrodan 3 kişi ilerde çıkartılacak ; bu isimler Kazım, Mevlüt ve Tolga olur gibime geliyor. (Belki üçünü de tutturamayabilirim, çünkü Terim'in sağı solu belli olmuyor.) Ne biliyim bir şeyler eksik gibime geliyor bu kadroda . Hayırlısı olsun ....

Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Rüştü Reçber (Beşiktaş), Tolga Zengin (Trabzonspor)
Savunma: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Servet Çetin (Galatasaray), Hakan Balta (Galatasaray), Gökhan Zan (Beşiktaş), İbrahim Kaş (Beşiktaş), Emre Aşık (Ankaraspor)
Orta saha: Mehmet Topal (Galatasaray), Ayhan Akman (Galatasaray), Arda Turan (Galatasaray), Uğur Boral (Fenerbahçe), Mehmet Aurelio (Fenerbahçe), Colin Kazım (Fenerbahçe), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Tümer Metin (Larissa), Yıldıray Baştürk (Stuttgart), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan)
Forvet: Nihat Kahveci (Villarreal), Halil Altıntop (Schalke), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Mevlüt Erdinç (Sochaux)
Edit: OFTAŞ maçında sakatlanan Galatasaray'lı Servet'in durumu belirsizliğini koruyor. Terim, Servet'in yanına kadroya bir başka G.Saraylı Emre Güngör'ü dahil etti. Servet muhtemelen turnuvaya yetişemeyecek gibi ...

5 yorum:

DAVUT UTLU dedi ki...

Hakan Şükür'ün olmaması beni üzdü.birde colinin ne işi var milli takımda anlamadım.

ilker dedi ki...

Takimda Colin Kazim var Mehmet Topal yok. Emre Asik var Emre Gungor yok. Tam bir skandal. Neler oldu sana Terim. Aklinimi yitirdin? Birak imparator triplerini. Ayaklarin yere bassin biraz.

DAVUT UTLU dedi ki...

Milli Takım Kadrosunda EMRE GÜNGÖR var.Serkan yazmayı unutmuş veya gözden kaçırmış.
Bu arada EMRE AŞIK artık Ankaraspor'un futbolcu değil orda kiralıktı ve sözleşmesi bitti.Necati ile Emre Aşık GS kampına katılacaklar.
Bu sonuçla milli takıma GS 7 FB 6 futbolcu göndermiş oldu.

Adsız dedi ki...

tolga zengin çıkamaz çünkü turnuvaya 3 kaleci götürmek durumundalar. hem de trabzondan adam almamış demesinler diye aldı zaten onu. oynama olasılığı çok az.

Adsız dedi ki...

aslinda Semih Senturk yerine Fatih Tekke yi koysa daha iyi olur ! Colin Kazim ve Emre Asik in bu takimda isi yok..