14 Mayıs 2008 Çarşamba

UEFA CUP FINAL : Zenit 2 - 0 G.Rangers

Fatih Tekke için iyi ki de Rusya'ya transfer olmuşum dedirten bir maç olmuş . Şansına Pogrebnyak'da cezalı olduğu için forvet hattında ve finalde forma giymek ona nasip oldu .Gol atamadı ama görüntülerden gördüğümüz kadarıyla ikinci golün pasını veren isim olmuş . Geçen sezon yaşadığı lig şampiyonluğu ve şimdi de UEFA kupası Trabzon forması altındayken hayalden de öte olurdu . Öte yandan Rus milyarderlerin futbola el atmasından sonra Rus takımlarının engellenemeyen yükselişi de gözlerden kaçmıyor . Show TV Türk futbolseverlerini direk arkadan vurduğu için maçı canlı izleyemedik ama en azından golleri görelim...
1.gol için TIKLA
2.gol için TIKLA
Zenit St Petersburg: Malafeev, Krizanac, Tekke, Arshavin, Sirl, Shirokov, Zyryanov, Faitzulin(Dong Jin), Aniukov, Denisov, Tymoschuk.
Glascow Rangers: Alexander, Weir, Papac(Novo), Ferguson, Hemdani(McCulloch), Thomson, Darcheville, Broadfoot, Cuellar, Whittaker(Boyd), Davis.
Goller: Dk.72 Igor Denisov , Dk.90 Konstantin Zyryanov

1 yorum:

ilker dedi ki...

Uefa kupasini kaldirma mutluluguna erisen Turk futbolcular arasina katildi Fatih Tekke. Son yillarda Rusa takimlarinin ozellikle Uefa Kupasindaki cikisi suruyor. Cska Moskovadan sonra Zenitinde kupaya uzanmasi surpriz olmasa gerek. Turk takimlari ise icerdeki sampiyonluklar ile avunmaya devam ediyor. Kafamizi kumdan cikaralim artik lutfen.