21 Aralık 2009 Pazartesi

Bence 11

İlk yarının 11'i ne olur dedim kendi kendime , bir çırpıda ağzımdan bu isimler çıktı . Sonra baktım kadroya Alex ve Arda olamaz mıydı diye sordum . İkisi de asistleriyle ve maçın gidişatıyla iyi işler çıkardılar bazı maçlarda . Fakat istikrar açısından 17 maçlık periyotta aklımda sürekli kalan ve takdir ettiğim isimler aşağıdaki gibi oluştu .

Rüştü(Beşiktaş)
Sabri (G.Saray) Ferrari (Beşiktaş) Ali Turan (Kayserispor) Zapotocny(Bursaspor)
Cangele (Kayserispor) Emre (F.Bahçe) Ernst (Beşiktaş) Mehmet Eren (Kayserispor)
Makukula (Kayserispor) Kewell (G.Saray)

Bazılarınıza bu kadro tuhaf gelebilir . Bazı adamlar mevkilerini karşılamıyor da olabilir . Ama dedim ya, aklıma gelen ve bir çırpıda saydığım isimler oldu . Uzun uzadıya düşününce elbette bir takım değişiklikler yapılabilir. Kayseri'den 4 adamın olması benim de tuhafıma gitti . Ama son haftada liderliği vermelerine rağmen bu 4 adam genelde iyi işler yaptı . Sabri her ne kadar çoğu kişi tarafından eğlence malzemesi olarak görülse de , enerjisi ve dinamizmi ile çoğu maçta insanlık dışı efor sarfetti, hakkını yemek istemedim. Lider Fenerbahçe'den tek adam olması şaşırtıcı olabilir. Fakat Emre'den başka canını dişine takan bir adam yoktu galiba. Keita neden yok diye düşündüm. Olabilirdi aslında ama , neyse ...

2 yorum:

sinek valesi dedi ki...

gk - ilker(manisaspor)
dc - ali turan(kayserispor)
dc - fabio bilica (fenerbahçe)
dc - mateo ferrari (beşiktaş)
mr - ali tandoğan (bursaspor)
mc - gustavo colman (trabzonspor)
mc - fabian ernst (beşiktaş)
ml - harry kewell (galatasaray)
fc - julio cesar (g.antepspor)
fc - ariza makukula(kayserispor)
fc - joshua simpson (manisaspor)

* ayrıca, emre belözoğlu, mustafa pektemek, olcan adın, drago gabric, dario cangele, ozan ipek, ivan ergic, andre moritz, sabri sarıoğlu ve tomas sivok da oldukça iyi bir ilk yarı geçirdiler. öte yandan alex de souza ve arda turan ikilisi ise zaten türkiye'nin en büyük iki markası. onlar 1 eksik 2 fazla yapmışlar farketmez. maksat kadroda yeni gelenlere, yeni parlayanlara veya gelecek vaad edenlere yer açabilmek :)

Unknown dedi ki...

Ben de senin yazdığına aşağı yukarı katılırım da, bu sene bu listeye ivan ergiç her şekilde girer.