8 Mart 2009 Pazar

Çıldırmak !

Sırf Bülent Uygun yüzünden Sivasspor'un şampiyon olmasını istemeyen bir sürü futbolsever var . Takım golü yedi , kulubenin camları yere indi ya da indirildi . Maçtan sonra hakemi ittirmeler kaktırmalar ... Bugünkü maçtan sonra Bülent Uygun'a karşı acaip antipati oluştu bende . Vallahi çok merak ediyorum bu adama hiç cezai uygulama yapılacak mı diye . Maçtan sonra röportajında hakeme verdi veriştirdi . Sanki çok güzel top oynamışlar gibi . Eskişehir maçından sonra niye aynı beyanları vermedi asker Bülent ? Bugünkü maçı baştan sona izledim ,emin olun Sivasspor'un lehine verilen tonla karar vardı . Hazmetmek lazım, sakin olmak lazım, oturup düşünmek lazım ...

5 yorum:

muhder dedi ki...

özellikle sondan bi önceki fotoğrafta "haydi söyle lan söyle" dermiş gibi bakıyor. arsene wenger uygun

DAVUT UTLU dedi ki...

Yazıklar olsun hem Sivas'a hemde Trabzon'a.3 büyüklerin kötü olduğu bir sezonda ellerindeki avantajı kaybettiler artık sanmıyorum ikisinden birinin şampiyon olacağını.
Bursa,Eskişehir,F.Bahçe ve bugünkü Ankara maçlarındaki kötü ve etkisiz oyun şunu gösteriyor ki SİVAS ligi zor bitirir.Bende umutlanmıştım belki bu sene 3 büyükten biri şampiyon olur diye ama çok çok zor görünüyor.Tekrar yazıklar olsun böyle lige 3 büyüklerin ölüsü bile şampiyon olmaya yetecek gibi görünüyor İNŞALLAH yanılırım.

B. dedi ki...

bülent evine git artık

Adsız dedi ki...

Boyle bir sey olamaz, bu adam kafayi yemis...

Alfredo dedi ki...

"Sırf Bülent Uygun yüzünden Sivasspor'un şampiyon olmasını istemeyen bir sürü futbolsever var ."

bende onlardan biriyim :))