21 Mart 2009 Cumartesi

Milli Takım

İspanya maçının aday kadrosunda en çok dikkat çeken isimler bence Sedat, Eren ve Sercan . Özellikle Eren bir kaç sene içinde Türk futbolunun vazgeçilmez savunmacılarından birisi olur diyorum . Forvetleri yıldıran , sinir bozucu bir oyun stili var . Sanırım Kayseri'de uzun süre kalmaz. İspanya da oynar ve heyecan yapar mı bilinmez . Sercan yaşına göre iyi işler yapan iyi bir forvet ama biraz daha bencil olmasa iyi olurdu. Semih ve Nihat varken Barnebau da kulübede maçı izler diye düşünüyorum . Ama Terim'in de sağı solu belli olmadığı için bir şey söylenmez ...


Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Rüştü Reçber (Beşiktaş), Ufuk Ceylan (Manisaspor)
Savunma: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Emre Aşık, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Sedat Bayrak (Sivasspor), İbrahim Kaş (Getafe), Eren Güngör (Kayserispor), İbrahim Üzülmez (Beşiktaş)
Orta saha: Hamit Altıntop (Bayern Münih), Kazım Kazım, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Ayhan Akman, Arda Turan (Galatasaray), Mehmet Aurelio (Real Betis), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Tuncay Şanlı (Middlesbrough)
Forvet: Nihat Kahveci (Villarreal), Batuhan Karadeniz (Eskişehirspor), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Gökhan Ünal (Trabzonspor), Sercan Yıldırım (Bursaspor).

1 yorum:

Adsız dedi ki...

taner gülleri bu golleri lunaparktamı atıyo , milli takıma seçilmek için illa boğaz kesmek , kabadayı olmak mı lazım..
16 gol atmış ne yapması lazım daha..

aynısı iştir kişinin lafa bakılmaz .