22 Mart 2009 Pazar

Çok yazık !

Sezon başında güneş gibi parlayan takımdan şu anda geleceğe dair en ufak ışık yok ! Bülent takıma geldiği an yaptığım postta söylemiştim .Kaptanı severiz , sayarız , mazisine şapka çıkarmayanın alnını karışlarız demiştim , ama vizyon ve misyon adına soru işaretlerim vardı . Maalesef kaptan , istediğin futbolcularla istediğin takımı belki de kuramadın ama futbol zekan ve oyunu okuman konusunda ne camiayı ne de beni tatmin ettin . Yanlış adam tercihleri , ve kriz yönetimi konusunda etkisizlik bariz hissediliyor . Bir gerçek var ki , efsane 2000 kadrosunun kırıntılarından kurtulmadıkça ,bu takımda ne iyi bir yabancı futbolcu ihya olur ne de oynayabilir . Evet onlar bize muhteşem günler yaşattı fakat o ruhun askerleri günümüz Cimbomuna zarar veriyor . Yerlileri ezdirmeyelim , koruyalım derken birbirinden kopuk , olası yüksek gruplaşmaların cirit atacağı günler bekler takımı . Yenilmek elbette dünyanın sonu değil , bu takım daha nice kötü günler yaşayacak hayat devam ettiği sürece . Ama takım idare etmek , yedeğiyle asıyla tüm kadroyu idare etmek ayrı bir olay . G.Saray sıradan bir takım değil. Bu ülkenin lokomotiflerinden ve deli gibi paraların döndüğü bu piyasada böylesine bir kulübün basit ,takımın ahengini bozan acaip olaylarla uğraşması ve bunlara yenik düşmesi çok acıklı ... Bu arada 10 kişi kalmasına rağmen mücadele nasıl olurmuş dersi veren Es Es'leri tebrik etmek lazım...

2 yorum:

eurostadiums dedi ki...

BÜLENTE BAK
http://e-footer.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Yazıklar olsun yönetime takımı bu hale getirenlere yazıklar olsun.Bu kadronun başına Skibbe gibi birini getirene yazıklar olsun.Bülent gelmiş ne yapar Hakan gelse ne yapar bunların tecrübesi var mı?bunlar nerde çalıştı daha önce?Bu efsane futbolcuları da bu şekilde harcıyorlar ya yazıklar olsun sana yönetim.Aslantepede Bayrağımızı indirdiler nerdeyse F5 bayrağı çekeceklerdi bunların olmasına izin veren bunları yönetemeyen yönetime yazıklar olsun.
Gelelim LİNCOLN konusuna bu takımda Lincoln oynasa pek birşey değişmez 5 yediğimiz kocaeli maçında LİNCOLN sahadaydı ne oldu?Sorunu sadece lincoln olayına bağlamak çok yanlış.2 senedir takımda oynayan bir Lincoln kaç maç kurtardı ne yaptı?Neyse bu sene bitti asıl önemli olan GELECEK SENELERİ kurtarmak.Bu takımı adam gibi,tecrübeli,işi bilen bir teknik adama emanet etmek gerekiyor.