1 Ocak 2008 Salı

Tadından yenmez

Seyrantepe projesi Özhan Canaydın'ın ömrünü yedi bitirdi , adamı kanser etti . Galatasaray'dan çok Canaydın'ın hırsı olmuştu bu stad işi . En sonunda geçtiğimiz günlerde dünya gözüyle görüverdi temel atma törenini . Yıllardan beri G.Saray'lıların da, futbolseverlerin de kafasını ağrıtmıştı bu stad meselesi . Cimbom taraftarı az yememişti Olimpiyat stadının o soğuk rüzgarını . Peki ne olmuştu o dönemde ? Ne Ali Sami Yen yıkıldı ne de yeni bir stadın temeli atılmıştı . Üstüne üstlük Olimpiyat stadı hem Fatih Terim'i hem de G.Saray'ın sansasyonel başarılarından kalan mirası yiyip bitirmişti. Fenerbahçe ise adım adım stadını yenileyerek ve üstüne birşeyler katarak Şükrü Saracoğlu'nu harika bir stada çevirdi. G.Saray yeni yapılacak stadında karınca hızıyla ilerleye dursun, işbilir Kayserililer kocaman bir stadı bitirmek üzereler...




Hem de ne stad...İşte KADİR HAS stadınının özelikleri:

TOPLAM ALAN : 196.000 M2 TOPLAM İNŞAAT ALANI : 90.000 M2 (63.517 M2)

TOPLAM SEYİRCİ SAYISI : 32.864 Kişi 24 ADET 16 KİŞİLİK LOCA

2 ADET 23 KİŞİLİK LOCA 1 ADET 80 KİŞİLİK CAFE

1 ADET 100 KİŞİLİK RESTORAN 26.867 M2 YEŞİL ALAN

5.000 M2 ALIŞVERİŞ MERKEZİ 1.000 M2 ALIŞVERİŞ MERKEZİ FUN CLUB

5.000m2 İDARİ BÜRO VE UEFA BÜROLARI 52.317m2 1785 ARAÇLIK OTOPARK TOPLANTI SALONLARI

4 AYRI TAKIMIN AYNI ANDA KULLANABİLECEĞİ SOYUNMA BLOĞU

NAKLEN YAYIN VE BASIN ODALARI

Ben yöneticinin zeki,cin aynı zamanda iş bitiricisini severim. Yaa... olunca oluyor işte....Tebrikler Kayseri ! (Ha bu arada Kayserispor taraftarları ! ilerde bu stadın hakkını verin artık, şimdiki gibi maçı izlemeyin, yaşayın...)


1 yorum:

DAVUT UTLU dedi ki...

işbilmez yöneticler olunca ne stad yapılır nede transfer yapılır.özhan başkan elini neye atsa kurutuyor.bu seneki yapılan transfer saçmalıkları bunu yine gösteriyor.sakat linderoht ve lincoln alınıyor.ayrıca sakat olmasa bile lincoln büyük bir futbolcu değil zaten.elimizde bir emre varken onu ankara ya kiralarken 1.1 dolara(paraya yazık)yeni bir emre alınıyor.teknik adam desen zaten ölmüş GS da öldürmek istiyor vs....aaaah başkan ah yidin bitirdin cimbomu stad seni kurtarmaz.