12 Mart 2009 Perşembe

CL Rövanş (11.03.2009)

M.United 2 - 0 Inter
(Dk.4 Vidic , Dk.49 C.Ronaldo)
Allah çalışana veriyor kardeşim . Emin olun bu Manchester'lı futbolcuların göğüs kafeslerinde sıradan insan ciğeri yok . Hiç mi yorulmazsınız be . Sadece Rooney'i izlerken ekran başında ben yoruldum . Geride ,ileride her yerdeydi ve kaleyide sürekli yokladı . Mourinho'nun öğrencileri de ilerleyen dakikalarda her şeyi kabullenmek zorunda kaldı .Şu vakitten sonra onları Serie A paklar . Bu arada Allah rızası için birileri İlker Yasin'e maç anlattırmasın...
Barcelona 5 - 2 Lyon
(Dk24-27 Henry,Dk.40 Messi,Dk.43 Eto'o,Dk.90 Keita - Dk.44 Makoun, Dk.48 Juninho)
Umarım United ile Barcelona erkenden eşleşip tadımızı kaçırmazlar . Şu Messi ile Ronaldo'yu finalde görmeyi fena halde isterdim . Bu arada Barça nihayet terar bol gollü günlerine geri döndü . Henry efendi Lyon'u şamar oğlanı yaptı .
Roma 6 - 7 Arsenal (pen.)
(1-0 Dk.9 Juan)
Roma :Penaltıyı atanlar : Pizarro, Baptista,Montella,Totti,Aquilani,Riise - Kaçıranlar : Vučinić,Tonetto
Arsenal : Penaltıyı atanlar : Van Persie, Walcott, Nasri, Denilson, Toure,Sagna,Diaby - Kaçıran Eduardo
Bu İngilizler penaltılarda da ballı diyeceğim fakat yukarıdaki fotoyo bakarsanız göreceğiniz tek İngiliz futbolcu, Walcott . O da oyuna sonradan girdi . İtalyanlarda İngiliz nefreti eminim bu sene katmerlenmiştir . Penaltılarla elenmekte iyi koyuyor insana .

Porto 0 - 0 A.Madrid
Ne aktı ne de koktu Porto . Tertemiz galibiyetsiz tur atlamanın keyfini yaşadılar . Portekiz'in namus bekçisi oldu bu sene . Oysa en başlarda ben de dahil olmak üzere Porto'yu zayıf halka olarak değerlendirmiştik ...

1 yorum:

DAVUT UTLU dedi ki...

Chelsea Juve'yi
M.Ünited İnter'i
Arsenal Roma'yı

İNGİLİZLER 3 İTALYANLAR 0

İtalya futbolunun oturup düşünmesi gerek...

Benim geçen seneki favorim en baştan itiberen M.United idi ve şampiyon oldular.Bu seneki favorim yine onlar ama içimden bir ses BARCA veya LİVERPOOL da olabilir diyor.BARCA-UNITED finali gerçekten iyi olur.