6 Haziran 2008 Cuma

FUTBOLSEVERLERE UYARI !

Euro 2008 maçlarını yayınlayacak olan Türkiye'deki yayıncı kuruluşun hakları sadece Türkiye haklarını kapsadığı için, normal bir uydu alıcısı ile TV izleyenler bu maçı izleyemeyecek. Anlaşmanın sadece Türkiye haklarını kapsadığı ve uydu yayınlarının başka ülkelerde de izlenilebilirliğini göz önünde bulunduran UEFA uydu yayınına izin vermedi.

Yarın keyifle TV'nin karşısına oturupta EURO 2008 heyecanını yaşamak isteyen uydu alıcıları sahipleri , ATV'nin yedi ceddine saydırmak istemiyorsanız bir zahmet önleminizi alıverin önceden ... (D-Smart ve Digiturk üyeleri için bir sorun yok)

2 yorum:

DAVUT UTLU dedi ki...

Aman Ha maçları izlememek ne demek aklımandan bile geçmiyor.Demek ATV den uydu üzerinden izlenmeycek.neyseki ligtv var zaten ben maçları ordan izleyecektim.
Dünya Kupasında da kanal 1 de aynı sorun yaşanmıştı.zaten ATV de bu maçları anlatacak iyi spikerler yok.

DAVUT UTLU dedi ki...

Tek seçeneği ATV'den uydu ile izleyecekler için işte izleme yöntemi:

1. Uydu alıcınızın BISS şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Uydu alıcınızın menüsünde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type vb.) Biss olanını seçin.

2. Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.

ATV için: Biss ID: 0×1FFF (eğer 6 haneli ise 0×001FFF),

Key Değeri: 1000000000000000 (eğer 12 hane varsa 10000000000000)

3. Şifreyi kaydedip menüden çıkın, uydu alıcınızı kapatıp açın.

İYİ SEYİRLER...