12 Haziran 2008 Perşembe

Skibbe

Adnan Polat'la Alman yapısını yavaş yavaş sindirecek galiba Galatasaray . Mevcut şartlarda mali durumda gözönünde düşünülürse Skibbe iyi bir transfer . Fazlada hayal kurmanın anlamı yok , Cimbomun yapabileceği bu kadar . Hoca zaten bir nevi hazıra konacağı ve Alman kökenli oyuncuların fazlalığından dolayı uyum sorununu çabuk atar gibime geliyor . Genç yeteneklere ilgi gösterdiği söyleniyor . Şu Aydın denen çocuğu iyiden iyiye işlese ne iyi olur derim. Gelirken yanına bir de Kiesling'i getirseydi hiç fena olmazdı hani ...

2 yorum:

DAVUT UTLU dedi ki...

Eğer Lucescu alınamayacaksa alınacak eniyi adam bir ALMAN dır.Alman olsun çamurdan olsun.Kalliyi bu durumdan ayırıyorum çünkü ondan artık geçmişti.Ben SKİBBE'ye çok güveniyorum.Çok genç kendini ispatlamak zorunda olan bir teknik adam.Daha önce ALMANYA milli takımında RUDİ WÖLLER'in yardımcılığını yapan SKİBBE gelecekte milli takımın başına geçecektir(örnek LÖW).
Başarılar SKİBBE

Unknown dedi ki...

Açıkçası Skibbe transferinden çok Lincoln'un bu yeni hoca ile uyumunu daha çok merak ediyorum.Kalli ile frekansları uyuşmayan ve aldığı paranın hakkını veremeyen yıldız futbolcu umarım Alman hoca ile Bundesliga günlerine döner ve Galatasaray'lıların yüzünü güldürür.