10 Haziran 2008 Salı

Romanya 0 - 0 Fransa (09.06.2008)

Sıkıcı bir maçtı kesinlikle . Son dönemin parlayan yıldızlarının hatırı sayılır biçimde Fransa'da olması Fransa'nın iyi futbol oynaması için teoride geçerli bir nedendi .Fakat Fransa yavaş ve yaratıcılıktan uzak futboluyla Romanya savunmasında eridi gitti . Sanki herkes Ribery'nin ayağına bakıyordu .Ribery'nin kafasında planladıklarıyla diğer futbolcuların yapacakları arasında fersah fersah mesafe vardı . Domenech elindeki kaliteli kadroyu kullanamayan ve oynatamayan bir hoca . Romanya bu maçtan galip te gelebilirdi .Fakat öncelikleri gol yememek olduğu için 1 puana razı oldular . Sanki bir önceki turnuvada Yunanlıların yaptığını yapmak ister gibiydi Romenler . Bu grupta ilk maçta 1 puan hiç te fena değil .
Stat: Letzigrund
Hakemler: Manuel Mejuto Gonzales, Juan Carlo Yuste Jimenes, Jesus Calvo Guadamuro
Romanya: Lobont, Contra, Goian, Tamas, Rat, Chivu, Radoi (Dk. 90 Dica), Cocis (Dk. 63 Codrea), Daniel Niculae, Nicolita, Mutu (Dk. Marius Niculae 78)
Fransa: Coupet, Sagnol, Thuram, Gallas, Abidal, Ribery, Makelele, Toulalan, Malouda, Benzema (Dk. 77 Nasri), Anelka (Dk. 72 Gomis)
Sarı kartlar: Dk. 27 Daniel Niculae, Dk. 40 Contra, Dk. 43 Goian (Romanya), Dk. 51 Sagnol (Fransa)

3 yorum:

B. dedi ki...

sıkıcıdan öte berbat bir maçtı

B. dedi ki...

ek__
bazı maçlarda wc'ye bile gidemezsiniz

bu maçta mangala bile gidilirdi.

DAVUT UTLU dedi ki...

Ben ne zaman bir Fransa maçında zevk alacağım?Bugüne kadar izlediğim en zevksiz maçlar genelde Fransızların oluyor nedense.inş.gruptan çıkamazlarda sadece 3 maçta kalır sıkıcı maçlar...